2777
2789
زهرا جون دلم میخواست سزارین بشم ولی حال خواهرم خیلی بده.نشستن و پا شدنش شده کابوس.چشمم خیلی ترسیده.دارم تحقیق میکنم اگه مشکلات طبیعی کمتر باشه ,طبیعی زایمان کنم.بالاخره هر دو تا روش درد داره ولی بعد از تولد نینی به طور طبیعی, زجرمون کمتره.

خواهر من که شیر میده با گریه از بس جای بخیه اش درد میکنه.

راستی واسه نینیش دعا کنید.آوردنش خونه حالش خوب بوده ولی انقدر ,مادرشوهرش میگفت بچه سردشه,یه دست لباس چند تکه و یه دورپیچ موهر تنش کردن گذاشتن توی قنداق فرنگی! من که اونجا انقدر گرمم بود تازه نمیذاشت کولر رو روشن کنن.بچه, بنده خدا یکسره گریه میکرد مادرشوهرش میگفت باید شیر بدی گشنشه.ما هم که مادر نداشتیم حرف بزنه خودمونم به احترام سنش هیچی نگفتیم.دیشب بعد از اومدن ما حالش خیلی بد میشه میبرنش بیمارستان!
دکتر گفته یه هفته باید بستری باشه.از گرما تب کرده و لرزش های خفیفش هم از سرما نبوده از علایم شروع تشنج بوده.خیلی واسش گریه کردم .با وزن 3550 گرم به دنیا اومده بود حالا شده 3300 گرم.طفلکی!
نمیدونم چه طوری ادم باید رفتار کنه تا همه خودشونو دانای مطلق ندونن! خدا رو شکر الان دیگه مشکلی نداره ولی باید بیمارستان بمونه تا دکترا مطمئن بشن.

از فاطیما هم که خبری نشد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
الهی... مهیا جون حتما امشب دعا میکنم نگران نباش عزیزم تو بیمارستان دیگه نمیزارن واسه بچه مشکلی پیش بیاد خداروشکر خطر رفع شده و زود بردنش بیمارستان
خودمم نمیدونم در مقابل این حرفا چه عکس العملی باید نشون داد که بی احترامی نباشه و طرف هم ناراحت نشه حالا اگه به حرفشون گوش ندی و خدای نکرده مشکلی پیش بیاد میگن آها... دیدی به حرفم گوش نکردین اینجوری شد حالا اصلا دلیل یه چیز دیگه است مگه باورشون میشه!!

در مورد سزارین یا طبیعی هم من خیلی تحقیق میکنم و یه سری مطلب هم از بچه های این سایت و تجربه هاشون جمع کردم که خونمونه و ایندفعه که رفتم سر بزنم میارم به نظر من آدم اگه مشکلی نداره و دکتر خوب بالا سرته و مواظبته بهتره لا اقل یه بار توان خودمونو محک بزنیم شاید از پسش بر اومدیم و به اون وحشتناکی که تصور میکنیم نباشه و رضایت داشته باشیم ازین که تن به جراحیه سنگینی مثل سزارین ندادیم تازه یکی مثل من که خواهانه چند تا بچه ام!!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام
خوبید ؟
زهرا جون التماس دعا دارما دعا ها رو می خونی .

میگم خارش تو خوب شد ؟ من که یه مدت خوب شده بودم نمی دونم چرا دوباره شروع شده . البته هر شب نیست بعضی شباس .

مهیا جون مبارک باشه خاله شدنت . تونستی عکسم ازش بذار ما ذوق کنیم .
واقعا موندم چی بگم . امان از دست بعضی از این مادر شوهرا که اشتباه راهنمایی می کنن رو حرفشونم پافشاری میکنن .

سمیه جون سفارشات مبارکه دختر خانومت .
کی میارن برات ؟

بچه ها بیاید برا زایمان طبیعی همه به هم روحیه بدیم .
من که زایمان طبیعی داشتم خیلی خوب بود . البته بیمارستان حضرت زینب که می رفتم گزینه اولشون زایمان طبیعی بود و برای مامانا کلاس آمادگیه زایمان هم گذاشته بودن . برا کنترل درد و اینکه خودت چه طور و چه موقع باید کمک کنی و زور بزنی و از این جور چیزا ...
به نظر من شما که سرتون خلوت تره حتما برید این کلاسا رو شرکت کنید خیلی مفیده .
خوب مسلما هر چیزی از راه طبیعیش بهتره .

این بود حرفهای من .....هههههه
زهرا جون راستی سایز ....بند منم تغییر کرده . باید برم یه سایز بزرگترشو تهیه کنم .
من اگه فشارشون بدم یه ترشح بی رنگ ازشون می زنه بیرون . شماها ترشح ندارید ؟

از مامان امیر کوچولو خبری نیست .!
فاطیما هم که نیومد .
سلام مامانای گل خوبین . من رفتم سونوگرافی الحمدالله بخیر گذشته نی نیم به لطف خدا سالمه راستی آزمایش قند بار داری دادم که باید ببرم پیش دکترم تا ببینه البته هنوز جوابشو نگرفتم . بچه ها نمی دونم چرا همیشه حساب هفته های بارداریم با سونو گرافی فرق می کنه انگار خودم جلوتر حساب می کنم.

راستی مهیا جون چرا منو از لیست انداختیدعزیزم ؟

سونوگرافی که کردم نی نی مخملم داشت خمیازه می کشید بعد دهنشو باز می کرد و زبونشو میاورد بیرون اینقدر ناز بود که دلم ضعف می رفت براش از سه شنبه تا حالا اون صحنه جلوی چشممه خیلی قشنگ بود آدم باور نمی کنه که یک موجود کوچولو تو شکمش زندگی می کنه .خیییییییییییییییییییییییییییییلی جیگره
سلام.ممنونم از دعای خیرتون.

فاطیما جون میدونی چقدر نگرانت بودم؟از لیست هم حذف نشدی.فقط توی تاپیک جدید اطلاعاتتو نذاشتی.بذاری منم وارد میکنم.خیلی خوشحالم تو و نینی سالمید.

بچه ها انگار من از همه کمتر وزن اضافه کردم.از اولش تا الان 5 کیلو! البته ماه های اول 4 کیلو کم کرده بودما.یعنی از وزن قبلم یک کیلو بالا اومدم.چون خودم تپلی ام دکتر گفته مساله ای نیست.

پرستو جون از سر سینه منم ترشح بی رنگ میاد نگران نباش.عکس نینی رو هم ندارم.هر موقع رفتم خونشون میگیرم و میذارم.

سزارین :
سزارین روشی است که نوزاد از طریق یک برش جراحی که بر روی شکم و رحم مادر داده می شود متولد می گردد . به خاطر اینکه عمل سزارین یک عمل جراحی است در نتیجه می تواند برای مادر عوارض داشته باشد که این عوارض را به سه دسته عوارض جسمی ، روحی و جنینی تقسیم می کنند .

عوارض جسمی سزارین :‌
1- احتمال عفونت رحم بیشتر از یک زایمان طبیعی است که این حالت به علت باز شدن شکم و رحم می باشد .
2- عفونت های ادراری در سزارین بعلت ضربه و صدمه ایکه به سیستم ادراری در حین عمل وارد می شود بیشتر است .
3- میزان خونریزی در سزارین تقریبا" دو برابر زایمان طبیعی است .
4- بعلت از دست رفتن حجم زیاد خون ،‌احتمال نیاز به تزریق خون نیز افزایش دارد که خود تزریق خون می تواند عوارض داشته باشد .
5- خطرات ناشی از بیهوشی نیز وجود دارد .
6- خطر عفونت محل بخیه ها را نیز باید در نظر داشت .
7- احتمال ایجاد یبوست به علت استفاده از داروهای بیهوشی در سزارین بیشتر از زایمان طبیعی است .
8- خطر پارگی رحم بعلت باز شدن محل بخیه ها در حاملگی های بعدی وجود دارد .
9- در مادران سزارین شده،احتمال چسبیدن جفت به محل بخیه های رحم در حاملگی های بعدی وجود دارد،در نتیجه خطر برداشتن رحم در مادران سزارینی بیشتر از مادران با زایمان طبیعی است.
10-طول مدت بستری در بیمارستان در مادران سزارین شده بیشتر است.در نتیجه از یک طرف احتمال عفونت ها بیشتر میشود و از طرف دیگر از نظر اقتصادی هزینه بیشتری نسبت به زایمان طبیعی دارد.
11-در خانمهای سزارین شده،احتمال سزارین های بعدی افزایش می یابد.
12- عوارضی هم ممکن است بعد از گذشت چند هفته ، چند ماه و یا حتی چندسال بعد از سزارین دیده شود.شامل دردهای شکمی بعلت نفخ شکم،انسداد روده بدلیل چسبندگی ناشی از جراحی و باز شدن محل برش جراحی در حاملگی های بعدی.

عوارض روحی سزارین:
1- مادر سزارین شده،احساس خستگی و خواب آلودگی بیشتری دارد که می تواند بعلت داروهای بیهوشی باشد.
2- اختلالات خلقی مادر مثل:افسردگی،سرزنش خود و احساس گناه در این مادران بیشتر از مادری است که زایمان طبیعی داشته است.
3- مادران سزارین شده ممکن است یک احساس جدایی از دیگران مخصوصا همسر داشته باشند.
4- احساس شکست و ناامیدی نیز یکی از این عوارض است.
5- این مادران فکر میکنند احساس زنانگی شان کم شده است.
6- مادران سزارینی احساس می کنند قدرتشان را از دست داده اند و دیگر نمی توانند مثل گذشته کارهایشان را انجام دهند.
7- همچنین احساس ترس از بیهوشی و جراحی نیز وجود دارد.
8- مادران سزارین شده یک حالت ترس و نگرانی از حاملگی بعدی خود نیز دارد.
9- این مادران نمی توانند یک ارتباط عاطفی مناسب و زودهنگامی با نوزادشان داشته باشند (بعلت حالت بیهوشی و درد زیاد بعد از عمل) بطور کلی میزان مرگ و میر در عمل سزارین بعلت خونریزیها،عفونت ها و یا خیلی از موارد دیگری که ممکن است در حین عمل پیش آید ،7تا 8 برابر زایمان طبیعی است.

عوارض جنینی سزارین:
1- داروهای بیهوشی میتواند روی جنین عوارض داشته باشند،چون میدانیم استفاده از هر دارویی می تواند برای جنین مضر باشد.
2- احتمال مشکلات تنفسی در نوزادانیکه به طریق سزارین متولد شده اند نسبت به نوزادان متولد شده از طریق زایمان طبیعی بیشتر است.
3- احتمال بروز صدمات جنینی مانند شکستگی جمجمه جنین یا سایر استخوانهاو فلج بازو در سزارین هم ممکن است ایجاد شود.
4- میزان مرگ و میر شیر خواران نیز نسبت به زایمان طبیعی بیشتر است.
بنابراین بعلت عوارض زیاد سزارین باید گفت : سزارین تنها در موقعی کاربرد دارد که زایمان طبیعی برای مادر و جنین با خطر همراه باشد در غیر این صورت مادر می تواند یک زایمان کاملا طبیعی و ایمن داشته باشد.

زایمان طبیعی:
بطور کلی زایمان طبیعی یک فرایند کاملا طبیعی است و فقط نیاز به اقدامات پیشگیری و حمایتی دارد و نسبت به زایمان سزارین دارای مزایای بیشتری هم برای مادر و هم برای جنین و نوزاد میباشد.

مزایای انجام زایمان طبیعی:
1- خطرات زایمان و عوارض بیهوشی در زایمان طبیعی وجود ندارد درحالیکه در سزارین احتمال ایجاد خطرات بالاست.
2- در زایمان طبیعی درصد ابتلاء مادران به عفونت خیلی کمتر از سزارین است.
3- حجم خونی که مادر از دست می دهد تقریبا نصف سزارین است.
4- بعلت اینکه در حین زایمان طبیعی مادر کاملا هوشیار است در نتیجه در جریان روند زایمان قرار می گیرد و لذت زایمان را تجربه میکند.
5- طول مدت بستری و بازگشت به کارهای روزمره بعد از زایمان طبیعی خیلی کمتر از سزارین است و مادرانی که زایمان طبیعی داشته اند زودتر به خانواده خود ملحق میشوند.
6- از نظر اقتصادی زایمان طبیعی به نفع مادر،بیمارستان و جامعه است.
7- مادرانیکه زایمان طبیعی داشته اند میتوانند شیردهی زودرسی برای نوزادشان داشته باشند و آغوز را که بعنوان اولین واکسن برای نوزاد است زودتر به بدن او برسانند و این مادران در شیردهی به نوزاد خود موفق تر از مادران سزارینی می باشند.در نتیجه این مادران می توانند هرچه سریعتر ارتباط عاطفی با نوزادشان برقرار کنند. 8- مادری که زایمان طبیعی داشته تناسب اندام خود را با انجام ورزشهای مناسب خیلی سریعتر از مادران سزارین شده بدست می آورد.
9- مادری که زایمان طبیعی داشته است زودتر ازسلامت نوزادش مطمئن میشود،چون مادر هوشیار است و دقایقی بعد از زایمان میتواند نوزادش را ببیند و از سلامت او مطلع شود.
مهیا جون زهرترک شدم با این مشکلات سزارین من کم از اتاق عمل می ترسیدم با این چیزایی که نوشتی فکر کنم تا برم تو اتاق عمل سکته کنم وبه عمل نرسم...

فاطیما جون خوشحالم از این که خودتو ونینیت سالمید چرا زودتر خبر ندادی همه نگران بودن ،بازم خدا رو شکر ،از این به بعد بیشتر مواظب خودت باش.

مرسی پرستو جون 20/8قراره تحویل بدن بقیه وسایلشم مامانم وخواهرم از تهران دارن میگیرن همون موقع ها برام میارن ومن با خودشون می برن برای زایمانم.
زهرا جون بهتر که الان نمی تونی تخت و کمد بخری چون خرج بیخودی که مامانای گناهی ما باید بدن ،بچه رو مجبوری تا دو سالگی که شیر میخوره پیش خودت باشه تا دو سال دیگه هم هزار تا اتفاق میوفته...
من الان مجبورم یه تخت گهواره ایم بخرم بیچاره مامانم دیگه روم نمی شه .
سلام
مهیا جون اطلاعات خوبی گذاشته بودی .
این فیلمه هم دیدم .بیشتر از دیدن بدن زنه چندشم شد.
من تو اتاق زایمان زنهایی رو دیدم که درد می کشیدن برام طبیعی بود . نترسیدم .
تازه اگرم دردی باشه که من نداشتم ،ممکنه برا بعضی ها خیلی هم شدید باشه خیلی زود تموم میشه و بعدش دیگه راحتیم .

تو نظراتش که خیلی ها ترسیده بودن .
من میگم دیدن با تجربه کردن فرق داره.
از الان فکر نکنید چیز غیر قابل تحملیه .
سلام مهیا جون خوبی عزیزم قدم خواهر زاده ی گلت مبارک باشه انشاء اله زیر سایه پدر و مادرش بزرگ بشه انشاءاله هرچه زودتر خوب بشه و بره خونشون .

راستی بچه ها شکم شماها چقدر شده ماشاءاله برای من خیلی بزرگ شده دو سه روز پیش یه خانمی رو دیدم که یک ماه از من کمتر بود اصلا"شکم نداشت . من فکر کنم هرچی می خورم فقط شکمم بزرگ می شه .