دوستان من دو سال پیش به تشخیص نادرست یه دکتر فریز کردم .بعد از یک سال ،پارسال تست پاپ اسمیر من مثبت شد و با ازمایش ها معلوم شد که ویروس hpvشماره١٦دارم.دکتر زنانم گفت باید دهانه رحم رو لایه ای ازش برداره ولی متخصص انکولوژی فعلا گفت دست نگه دار تا چهار ماه یکبار تست می گیریم.به من گفتن حامله شو. چون بچه ندارم و ٣١سالمه.ایا کسی مشکل من رو داره و می تونه راهنمایی کنه در مورد درمان و دکتر خوب معرفی کنه؟
درستِ انتخابت کاملا درستِ منم اول و آخر فقط یکی میارم تو قصدی واسه دومی هم داری>؟ من از ...
من خودم خانواده پرجمعیتی دارم برام 1 بچه کافیه. ولی شوهرم تک فرزنده و دوست داره 4 تا داشته باشه ولی به 2 تا راضی هست. ولی هرچی قسمت بشه، اگر شد و همه چیز به خیر گذشت دومی و هم میارم. اگر نشد فدای سر اولی و همونو خدا سالم بده و نگه داره شکر.
مامانی که میخواست برای بار دوم مادر بشه لولی چند قدم به تولد ، تو 37 هفتگی دخترش پر کشید...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
راستی برای من از طرف تو درخواست دوستی نیومده. یکبار دیگه بفرست برام
آزاده جون شما چند وقته عكل كردين؟؟ مشكلتون برطرف شده؟ من تست پاپم نرمال بوده ولي تست اچ پي وي مثلت بود نوع ٥٢ كولپوسكوپيم سين ١ نشون داد خيلي ميترسم از سرطان توروخدا جوابمو بدين