2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351689 بازدید | 2171 پست

والا باید حتما با پزشک مشورت کنی قبل از بارداری. دکتر محمد ابراهیم کارشون واقعااااا عاااالیه. دکتر زنان هستن و خیلی کارشون درسته. من دوستم این مشکلو داشت تحت نظر ایشون دو تا بچه اورد سالم و خوب

سلام دوستان من تازه عضو شدم  من هم پارسال متوجه شدم ويروشhpv16  دارم با اينكه هيچ علائمي ...

رها جون منم تازه مشکل شما رو پیدا کردم. میشه از خودت و وضعیتت اطلاعی بدی ؟ چه کار کردی ؟ چه درمانی انجام دادی؟

بچه ها منم اچ پی وی مثبتم و کولپوسکوپی اولم 6 ماه پیش خوب بود، اما الان نه، گفتن باید برم جراحی کنم اون قسمت دهانه رحمو بردارم.  

من تازه ازدواج کردم و بچه ندارم.

حالم خیلی بده.

مامانی که میخواست برای بار دوم مادر بشه لولی چند قدم به تولد ، تو 37 هفتگی دخترش پر کشید...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسی دکتر خوب میشناسه برای زدن واکسن hpv ????

من رفتم پیش دکتر بیک زاده هم برای چکاب و هم برای زدن واکسن اچ پی وی . از نظر قیمت نسبت به یکسری از متخصص زناتن دیگه قیمتش مناسب تر بود و همین که چون دکتر خواهرمه منم همیشه میرم پیشش برای همه چیز خیلی خوبه خواستی برو پیشش.

من رفتم پیش دکتر بیک زاده هم برای چکاب و هم برای زدن واکسن اچ پی وی . از نظر قیمت نسبت به یکسری از م ...

من  هم برای درمان های ناباروری  هم زدن واکسن اچ پی وی می خوام برم ی متخصص خوب اگر تو راضی هستی میشه آدرس مطب دکتر رو بهم بدی . خیلی دکتر رفتم خسته شدم هزینه هم خیلی کردم ولی فایده نداشته ی بچه م یخوام که نشده تا الان خواهشا اگر خوبه بده آدرسشو تا منم برم

من  هم برای درمان های ناباروری  هم زدن واکسن اچ پی وی می خوام برم ی متخصص خوب اگر تو ...

اره عزیزم اصلا نگران نباش من خودم همچین مشکلی رو داشتم رفتم پیشش درمان شد برو حتما خیالت راحت خیلی دکتر خوبیه. 

تهران – یوسف آباد - خیابان اسد آبادی - خیابان پانزدهم - پلاک 38 - ساختمان پایا - واحد 12
02186046329

وای من لیزر انجام میدادم یجایی از وقتی که تو تلویزیون گفتن از طریق لیزر هم hpv میشه گرفت انقدر ترسیدم پیش خانم دکتر پرند حاصل کولپوسکوپی انجام دادم خداروشکر نداشتم. خیلی خانم دکتر گلی هستن ایشون من چند ساله مریضشونم

من يكسال پيش تست hpv دادم و ١٦ داشتم  نتيجه پاپ اسميرم توش نوشته بود كه hpv دارم كولپو كردم و ...

عزیزم شما چند سالته؟ میشه بگی چه علایمی داشتی؟ ترشحاتت چطوری بود؟ بعدشم مگه تو پاپ اسمیر نوع اچ پی وی مشخص میشه؟ تا جایی که میدونم ازمایش نوع اچ پی وی جداست

عزیزم شما چند سالته؟ میشه بگی چه علایمی داشتی؟ ترشحاتت چطوری بود؟ بعدشم مگه تو پاپ اسمیر نوع اچ پی و ...

من ٣٦ سالم ه

من اول تست اچ پي وي دادم كه ١٦ رو داشتم

بعدش پاپ اسمير دادم كه اونم خوب نبود

متاسفانه من هيچ علامتي نداشتم

نه درد و نه خونريزي و نه ترشحات غير طبيعي

❤️❤️

سلام خانوما  منم تا دو مها پیش مشکل شما رو داشتم ، واقعا امیدم رو از دست داده بودم  تا اینکه همسرم با کلی پرس و جو دکتر فاطمه سمامی رو برام پیدا کرد خدایی خیلی دکتر خوب و  با تجربه ای بودن .  من  هنوز م برات چکاپ های دوره ای میرم  پیش ایشون  این شمارشه اینجا میزارم برای هر کی  مشکل داره ایشالا که خیلی زود درمان بشه09901414248

من ٣٦ سالم ه من اول تست اچ پي وي دادم كه ١٦ رو داشتم بعدش پاپ اسمير دادم كه اونم خوب نبود متاسفان ...

سلام، میشه از وضعیتتون بگین، من تازه فهمیدم اچ پی وی دارم، برا درمان چیکار کردین؟

به آرزوهایم قول رسیدن دادم
2810