دوستان من دو سال پیش به تشخیص نادرست یه دکتر فریز کردم .بعد از یک سال ،پارسال تست پاپ اسمیر من مثبت شد و با ازمایش ها معلوم شد که ویروس hpvشماره١٦دارم.دکتر زنانم گفت باید دهانه رحم رو لایه ای ازش برداره ولی متخصص انکولوژی فعلا گفت دست نگه دار تا چهار ماه یکبار تست می گیریم.به من گفتن حامله شو. چون بچه ندارم و ٣١سالمه.ایا کسی مشکل من رو داره و می تونه راهنمایی کنه در مورد درمان و دکتر خوب معرفی کنه؟
والا باید حتما با پزشک مشورت کنی قبل از بارداری. دکتر محمد ابراهیم کارشون واقعااااا عاااالیه. دکتر زنان هستن و خیلی کارشون درسته. من دوستم این مشکلو داشت تحت نظر ایشون دو تا بچه اورد سالم و خوب
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من رفتم پیش دکتر بیک زاده هم برای چکاب و هم برای زدن واکسن اچ پی وی . از نظر قیمت نسبت به یکسری از متخصص زناتن دیگه قیمتش مناسب تر بود و همین که چون دکتر خواهرمه منم همیشه میرم پیشش برای همه چیز خیلی خوبه خواستی برو پیشش.
من رفتم پیش دکتر بیک زاده هم برای چکاب و هم برای زدن واکسن اچ پی وی . از نظر قیمت نسبت به یکسری از م ...
من هم برای درمان های ناباروری هم زدن واکسن اچ پی وی می خوام برم ی متخصص خوب اگر تو راضی هستی میشه آدرس مطب دکتر رو بهم بدی . خیلی دکتر رفتم خسته شدم هزینه هم خیلی کردم ولی فایده نداشته ی بچه م یخوام که نشده تا الان خواهشا اگر خوبه بده آدرسشو تا منم برم
وای من لیزر انجام میدادم یجایی از وقتی که تو تلویزیون گفتن از طریق لیزر هم hpv میشه گرفت انقدر ترسیدم پیش خانم دکتر پرند حاصل کولپوسکوپی انجام دادم خداروشکر نداشتم. خیلی خانم دکتر گلی هستن ایشون من چند ساله مریضشونم
من يكسال پيش تست hpv دادم و ١٦ داشتم نتيجه پاپ اسميرم توش نوشته بود كه hpv دارم كولپو كردم و ...
عزیزم شما چند سالته؟ میشه بگی چه علایمی داشتی؟ ترشحاتت چطوری بود؟ بعدشم مگه تو پاپ اسمیر نوع اچ پی وی مشخص میشه؟ تا جایی که میدونم ازمایش نوع اچ پی وی جداست
سلام خانوما منم تا دو مها پیش مشکل شما رو داشتم ، واقعا امیدم رو از دست داده بودم تا اینکه همسرم با کلی پرس و جو دکتر فاطمه سمامی رو برام پیدا کرد خدایی خیلی دکتر خوب و با تجربه ای بودن . من هنوز م برات چکاپ های دوره ای میرم پیش ایشون این شمارشه اینجا میزارم برای هر کی مشکل داره ایشالا که خیلی زود درمان بشه09901414248