2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351689 بازدید | 2171 پست
عزیزم دکتر بهت چی گفته؟ من بعد عملم چند سال گذشته و hpv پاک شدم جوای عملم هم خوب بود اما الان چرا دو ...

سلام عزیزم
شما بعد از چند سال سین یک شدی؟
یعنی دوباره اچ پی وی ۱۶ مثبت شدی؟
نگران شدم
منم ۲ و سال نیم پیش با عمل لیپ اچ پی وی ۱۶ منفی شدم
الان پیامتونو خوندم استرس گرفتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم شما چند سال پیش بودی خوب شدی؟ منم همین حالتو دارم ولی دکتر میگه بدون برداشتن خوبت میکنم

خوب شدن hpv یه جورهایی از دست دکتر خارج ه به بدن بستگی داره ولی در موردی که عمل بخواد تبحر دکتر مهم ه

❤️❤️
سلام عزیزمشما بعد از چند سال سین یک شدی؟یعنی دوباره اچ پی وی ۱۶ مثبت شدی؟نگران شدممنم ۲ و سال نیم پی ...

اگه دوباره در معرض ویروس قرار بگیری 

ممکنه دوباره مثبت شی

ولی اگه غمل موفق بوده و پاپ و کلپو سالم ه

بعد از سال احتمال برگشت نیس

خیالت راحت

❤️❤️
سلام من hpv16و۱۸ دارم با سین ۱به نظرتون امکان داره خوب بشم یا حتما سرطان میشه؟

خوب شدن احتمالش کم ه

ممکنه ثابت بمونین رو سین ۱

یا اینکه برید سین ۲ یا ۳

اونموقغ ممکنه دکتر پیشتهاد عمل بده

ولی سرطانی نمیشه عزیزم

مدام تحت نظر باش و هر شش ماه پاپ و کلپو بده

❤️❤️
سلام خانما ، خواهشا هر کسی تجربه مشابه من داره جواب بده و من و از نگرانی دربیاره ‌.کسی هست بعد از عم ...

برای‌من‌بار‌اول‌بعد‌عمل نمونه‌بر نداشت بار‌دوم‌ برداشت ‌که‌دوباره  سین‌۳ شد و‌عمل کردم‌مجدد

من اچ پی وی نوع ۱۶ گرفتم که واقعا دیوانم کرده بود شب و روزم شده بود گریه که خدایی نکرده سرطان نگیرم ...

سلام خوبید ؟ چ دارویی نوشتن براتون و چ مدت استفاده کردید؟

یافتن شادمانی در درونمان آسان نیست و یافتن آن در جایی دیگر ممکن نیست
سلام نسترن جان شما چند بار عمل کردین و نتیجش چی شد؟۰

من ۲ بار عمل کردم امروز پیش دکتر بودم و جواب کلپو رو بردم و گفت خیلی خوبه خداروشکر و ۱۲ ماه دیگه برم‌تست بدم البته من شش ماه دیگه میرم‌چون‌هنوز‌۱۶ مثبت بودم تا ۵ ماه پیش و‌متاسفانه بعد ۲ سال هنوز منفی نشده دکتر گفت خیلی ها تا ۱۰ سال هم‌شده مثبت موندن😐

من ۲ بار عمل کردم امروز پیش دکتر بودم و جواب کلپو رو بردم و گفت خیلی خوبه خداروشکر و ۱۲ ماه دیگه برم ...

خداروشکررر

یعنی دیگه سین نبود کلپو؟

و اینکه شما درمانایی مثل اوزون تراپی و اینجور چیزهارو امتحان کردید؟

خداروشکررریعنی دیگه سین نبود کلپو؟و اینکه شما درمانایی مثل اوزون تراپی و اینجور چیزهارو امتحان کردید ...

نه خداروشکر ...دکتر‌بهتاش فقط زینک‌و‌ویتامین سی میده اعتقادی به چیزای دیگه نداره😁

2810