2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351717 بازدید | 2171 پست
والا دقيق نميدونم فقط ميدونم زيگيل نشونه سرطان نيست چه در دهان چه در ناحيه تناسلي  خيليا زيگيل ...

سلام عزیزم من بهدشما درخواست دوستی دادم ممنون میشم قبول کنید و راهتماییم کنید🙏😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاملا حالت رو درک میکنم تا حالا بیوپسی شدی؟ ببین منم مشکل شمارو دارم که عفونتم خوب نمیشه؟ بهداشت ج ...

سلام عزیزم شما خوب شدین؟ میشه خواهش کنم درخواستمو قبول کنی🙏

نه ندارم. فک نمیکنم ربطی داشته باشه. همه ی کشورای دنیا خیلی وقته که میزنن . ما هنوز داریم این حرفارو ...

سلام نگین جان، میدونم از این تاپیک خیلی وقته گذشته اما گفتم شاید ببینید

عزیزم چند تا سوال داشتم ازتون

امیدوارم ببینید و جواب بدید

تغذیه ی ک شما تحت نظرش هستید شاید چیزایی داره ک تبعش سرد باشه و سردی برای این ویروس یعنی پیشرفت

سلام عزیزم

اول اینکه خدا خیرت بده که انقدر با حوصله همه رو راهنمایی میکنی

من راستش پارسال تست پاپ اسمیر دادم بیمارستان بهمن که گفت منفیه، دیگه بهم نگفتن ازمایش hpv !!!!!!

من تا دیروز فکر میکردم اگر چیزی باشه توی همون پاپ اسمیر نشون میده و همشون یک ازمایشه !! الان دو روزه که اومدم اینجا خوندم دارم میمیرم از نگرانی و استرس، از دیروز که اینجارو خوندم خواب ندارم، جوری که حتی میترسم برم ازمایش بدم، چون تو اون فاصله تا جوابش حاضر بشه من از استرس سرطان خون گرفتم مردم 🤦🏼‍♀️

هیچ راه دیگه ایی که سریع و یک روزه بفهمم hpv دارم یا نه وجود نداره ؟؟ 😰😰

سلام عزیزم اول اینکه خدا خیرت بده که انقدر با حوصله همه رو راهنمایی میکنی من راستش پارسال تست پاپ ...

یعنی منی که شب ها ساعت ۱۱ خواب بودم، دو شبه نخوابیدم، شانس اوردم امروز و فردا تعطیلم وگرنه با این استرس و بی خوابی چجور میتونستم برم سرکار 🥺😞

یعنی منی که شب ها ساعت ۱۱ خواب بودم، دو شبه نخوابیدم، شانس اوردم امروز و فردا تعطیلم وگرنه با این اس ...

ناراحتی نکنید.هرچیز راه حلی داره

مگه علائم خاصی دارید ک استرسی شدید؟

[QUOTE=337915265]ناراحتی نکنید.هرچیز راه حلی داره مگه علائم خاصی دارید ک استرسی شدید؟[/QUOT

والا خودم که هیچی حس نکردم، همین امروز دوباره رفتم پاپ اسمیر دادم گفتن جوابش یک هفته دیگه مشخص میشه

ولی hpv تاحالا ندادم، میترسم 

مگه علائم داره اگه hpv داشته باشم ؟؟؟؟😨

[QUOTE=337915265]ناراحتی نکنید.هرچیز راه حلی داره مگه علائم خاصی دارید ک استرسی شدید؟[/QUOT والا خو ...

یسریاا رو پوستشون زائده میزنه.یسریا هنگام نزدیکی از بدنشون خون میزنه بیرون

شما باید برا استرست دلیل داشته باشید وگرنه الکی مگه ادم استرس میگیره

یسریاا رو پوستشون زائده میزنه.یسریا هنگام نزدیکی از بدنشون خون میزنه بیرون شما باید برا استرست دلیل ...

دیروز رفتم چکاپ و پاپ اسمیر دادم جوابش یکشنبه میاد، دکتر معاینه کرد گفت قارچ خیف و کم داری که قرص و کپسول داد، چیز دیگه ایی نگفت تا جواب تست پاپ اسمیرم بیاد، ولی زائده و اینا ندارم اصلا، استرسم بابت اینه که اینجا خوندم اکثرا گفتن ما علائمی نداشتیم اما تست hpv مثبت بود و جراحی کردن، برای همین نگرانم

دیروز رفتم چکاپ و پاپ اسمیر دادم جوابش یکشنبه میاد، دکتر معاینه کرد گفت قارچ خیف و کم داری که قرص و ...

۹۹درصد ویروس از رابطه میاد

بقیه ش از تماس پوست با سردیس بهداشتی و استخرو...

این چیزارو اگه تجربه داری بس حتماا لازمه ازمایش داده بشه

سلام نگین جان، میدونم از این تاپیک خیلی وقته گذشته اما گفتم شاید ببینید عزیزم چند تا سوال داشتم ازت ...

سلام عزیزم. بفرمایید. پیاماتو خوندم. اگه استرس داری برای اطمینان همراه پاپ اسمیر آزمایش hpv هم بده 

2810