2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351753 بازدید | 2171 پست
سلام.شما پیگیری کردید؟؟چی بودن؟؟

سلام یه متخصص زنان رفتم معاینه کرد گفت یه بیماری هست به اسمِ واژیسمینوس فک کنم ، پماد کلوبتازول داد یک هفته زدم خوب شدم ، و یه کپسول که پروبیوتیک بود برای تقویت خانما داد، ۴ سال عذاب کشیدما با یه پماد ۱۰ تومنی خوب شدم !!!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم نگران نباش. ولی پیگیری کن پیش یک متخصص انکولوژی زنان که تو سرطان دهانه رحم وارده همیشه تحت ...

سلام عزیزم خوبین توروخدا درخواست دوستیمو قبول کن چندتا سوال راجع به ویروس دارم

برای همه شماهایی ک دچار زگیل هستید مینویسم.منی ک تازه عروس بودم و موقعی ک قرار بود جهازیمو بچینم تو یه شهر غریب متوجه این زگیل شدم .غربت در شهر غریب و بیماری برای منه نو عروس تا مغزاستخونم رفت.دکترهای مختلف .حرص جوشهای فراوان و در نهایت بعد۱سال درب دری حتی الان تستم منفیه چ برسه  که اصلا غیب شدcin1

دوستان تجربیات تغذیه مو میگم و تب سنتی ک اگه عمل کنید ضرر نمیکنید و مثل من منفی میشه

۲سین.ترکیب عسل و سیاه دانه نیم گوب ناشتا بخورید۱روز در میان،و عسل طبیعی و ژل رویال مخلوط کنید،یه روز ژل رویال یه روز ۲سین

گوگرد از سایت دکتر داوود تهیه کنید و هر روز ۱قطره داخل تشت بریزید و به مدت۲۰دقیقه تا۳ماه توش بشینید،تمام بدبختی های بدن از سردیه

بادمجان نخورید.سردی ها نخورید.سرخی کردنی محدود کنید.فست فود رو متوقف کنید.سبزی و میوه فراووان بخورید.هر روز شورتتونو عوض و قبلش اتو بکشید.تو حموم نشینید.سعی کنید اگه عفونت دارید بر طرف کنید

و در اخر اگه تهرانی پیش فاطمه چراغی ک بسیار دستش سبک هست و زدن ۳دوز واکسن گارداسیل ک‌متاسفانه الان خیلی گرونه.من در سن ۳۱سالگی متوجه شدم.الان۳۳سالمه

روان خودتونو خواهش میکنم اسوده نگه دارید تا مثل من به بیماری خود ایمن کرون یا التهاب روده گرفتار نشید.این بیماری ارتباط مستقیم با روان داره.میدونم خیلی سخته اما خواهرانه برای خواهرای خوبم میگم،به خداوند اعتماد کنید و ایمانتونو قوی کنید،اگا اعتقاد دارید برای ارامش روانتون میگم دعای جوادالکاظم چله ببنید و بخونید هرشب.من با این رعایت ها  سر۴۰روز چله بسته بودم، قرار بود فرداش برم برا جراحی ازمایشم در کمال حیرت منفی شد!تغذیه رو اوکی کنید حتماا خوب میشید مثل من

اگه سوالی دارید با جون دل جواب میدم.منم مثل شما زمانی میومد تو این تاپینک ها و مینوشتم از  غم هام.از دیگران میخواستم تجربیاتشون ب من بگن و امروز خودم امدم براتون از تجربه ها نوشتم

ب امید خداوند ک داننده ی مطلق هست همتون شفا پیدا کنید و برای منم که بخاطر اون لعنتی ک روم تاثیر گذاشته و دچار التهاب روده یا همون کرون شدم دعا کنید.دعا کنید برای دیگران.خداوند دست رد نمیزنه بهتون💖💔

اگه سوالی دارید با جون دل جواب میدم.منم مثل شما زمانی میومد تو این تاپینک ها و مینوشتم از  غم ه ...

سلام عزیزم

من hpv پر خطر از نوع ۶۸ دارم

امروز تازه جوابش گرفتم

خطرناکه؟ با دارو خوب میشه؟

سلام عزیزم من hpv پر خطر از نوع ۶۸ دارم امروز تازه جوابش گرفتم خطرناکه؟ با دارو خوب میشه؟

عزیزم باید بری پیش یه متخصص آنکولوژی زنان و‌ احتمالا باید کولپوسکوپی بشی که وضعیت دقیق دهانه رحمت مشخص بشه بعدش اگه نتیجه خوب باشه بهت داروهای تقویت ایمنی میدن که بتونی ویروسو دفع کنی و یه برنامه مشخص برای پیگیری های بعدی مثلا چکاپای ۶ ماهه یا یک‌ساله و اگرم نتیجه مثلا cin3 یا ۲ باشه با یه جراحی نسبتا ساده یه لایه نازک از دهانه رحمت برمیدارن ولی این پیگیری کردن خیلی مهمه

حال زندگی‌وقتی خوب میشه که اول هوای خودتو داشته باشی
سلام عزیزم من hpv پر خطر از نوع ۶۸ دارم امروز تازه جوابش گرفتم خطرناکه؟ با دارو خوب میشه؟

کلو اگه دکتر براتون پیشنهاد داد انجام بدید.و اگر در نرحله اولیه هستش یا cinهستید و یا حتیcin1چیزایی ک گفتم رعایت کنید خوب میشید

بدنتونو قوی نگهدارید.تغذیه مناسب داشته باشید طی۲سال بدن ویروسو پاک‌میکنه .مراقب تغذیتون باشید .اینم بهتون بگم حتماااا به ازمایشگاه معتبر مراجع کنید تاکید میکنم به ازمایشگاه معتبر.چون جوابا کاذب هستن و جواب صحیح در اوردن از بیشتر ازمایشگاها در زمینه این ویروس سخته و گیج کننده.من که یسری ازمایشمو تو شهرستان زده بودن cin2.3یعنی زنگ خطر و جراحی!بعد امدم تهران رفتم مطب دکتر چراغی و ایشون نمونه کلو منو دادن ازمایشگاه دنا که جواب درستو گرفتم.تهران ازمایشگاه نیلو.دنا و قلهکو میشناسم که معتبرن.مخصوصاا نیلو..بازم بگردید دنبال جای بدرد بخور

بدنتونو قوی نگهدارید.تغذیه مناسب داشته باشید طی۲سال بدن ویروسو پاک‌میکنه .مراقب تغذیتون باشید .اینم ...

سلام

ممنون عزیزم 

من پاپ هم دادم و جوابش منفی بود

تو نت خوندم نوشته بود 6 ماه بعد دوباره ازمایش

حالا امروز برم دکتر ببینم چی میگه

بدنتونو قوی نگهدارید.تغذیه مناسب داشته باشید طی۲سال بدن ویروسو پاک‌میکنه .مراقب تغذیتون باشید .اینم ...

این رو هم بگم عزیزم من کلا یک سال هست پیش ماما تغذیه اصلاح سبک میکنم

اصلا نمیدونم این ویروس چطوری وارد بدنم شده

تو پروسه ای وی اف هستم

سلام ممنون عزیزم  من پاپ هم دادم و جوابش منفی بود تو نت خوندم نوشته بود 6 ماه بعد دوباره ازم ...

پاپ نشون نمیده ویروسو مگر اینکه درگیری در حد ضایعات باشه و بخواد تفوذ کنه به همجا

2810