2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351689 بازدید | 2171 پست
تو جواب ازمایش من 6و 12 نوشته ولی فک کنم قسمتای دهانه رحم ولی تایپ چیزی ننوشته دکترم برام ننوشت و گف ...

سین یک احتیاج ب عمل نداره و امکان پسرفت وجود داره

بعضی از دکترا ب سین دو مهلت میدن ممکنه پسرف کنه بعضیا هم عمل میکنن

بعله فرقی نمیکنه کدوم تایپ باشه سین ۲ ب بالا معمولا عمل میکنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو جواب ازمایش من 6و 12 نوشته ولی فک کنم قسمتای دهانه رحم ولی تایپ چیزی ننوشته دکترم برام ننوشت و گف ...

معمولا سین ۲رو عمل میکنن من تازه یک ماه و نیمه عمل کردم و دو ماه و نیم دیگه میرم تست میدم ببینم منفی شده یا نه. شما باید اچ پی وی تایپینگ بدید حتما که بدونید تایپ ویروستون چیه . عملش سبکه نگران نباش

ویروس ممکنه حتی چند سال بعد از غیر فعال شدنش فعال بشه دوباره ولی بنظرم جای نگرانی نداره ماها همش دار ...

اگه قراره دوباره فعال بشه پس چرا میگن پاکسازی میشه

خیلی گیجم

توکل ب خدا

سلام عزیزم چ کردی؟؟؟ حالت خوبه؟؟؟ عمل کردی؟؟؟

سلام گلم نه هنوز 24 ام وقت دارم بادکتر بهتاش ببینم نظرش چیه اگ عمل باشه ظاهرا دوباره وقت عمل میده 

وزن شروع رژیم 85✋🏻😐 وزن هدف 60😃                               اولش سخته ولی آخرش قشنگه♥

سلام دوستان یک سوال داشتم اگر کسی میدونه ممنون میشم راهنماییم کنه اگر کسی نوع دهانیش رو داشته باشه و از ظروف مثلا قلیون و قاشق و بطری از این چیزااا استفاده کنیم امکان انتقال هست؟ یا فقط رابطه جنسیه؟ 

2810