2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351563 بازدید | 2170 پست
من‌یکم‌به شک‌افتادم نمیدونم عمل رو‌پیش بهتاش انجام‌بدم‌یا نه؟پیش مدرس گیلانی هم‌برم‌به‌نظرتون؟

ببخشید ی سوالی داشتن شما hpv دارین؟ خاله ام ازمایش پاپ اسمیر اش مشکوک انگار ی سلول اضافی وجود داره دکتر گفته کلونسکوپی ی همچین چیزی کنه اگه تست زگیل اش مثبت شد هنوز جواب ازمایشش اماده نیست بنظرتون ممکن زگیل از عفونت زیاد ب وجود بیاد یا بخاطر شریک جن.سی ک رابطه پر خطر با یکی دیگه داشته؟ ممنون میشم جواب بدین

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید ی سوالی داشتن شما hpv دارین؟ خاله ام ازمایش پاپ اسمیر اش مشکوک انگار ی سلول اضافی وجود داره د ...

عزیزم من خودم ۱ ماه هست که فهمیدم‌و‌واقعیت اطلاعاتم‌زیاد نیست ولی از عفونت ایجاد نمیشه ویروس هست و‌عمدتا از راه جنسی منتقل میشه

2805
من‌اولین‌دکتر‌رفتم‌پیش بهتاش امروز دکتر بیهوشی که برای قبل عمل رفتم‌گفت دکتر خوبیه ولی میگم نکن ...

کلا چند تا دکتر معروف انکلوژ زنان داریم یکیش بهتاش هست 

من خودم برای عمل پیش دو تا دکتر ویزیت شدم باز برای عمل دوم با یک دکتر دیگه‌م ویزیت شدم که مطمین بشم اگه از من بپرسی میگم یک دکتر دیگه هم برو ببینتت البته نظر همشون احتمالا همینه که عمل بشی ولی ببین تو از کدومشون بیشتر خوشت میاد چون مهمه که به دکترت ایمان داشته باشی

ببخشید ی سوالی داشتن شما hpv دارین؟ خاله ام ازمایش پاپ اسمیر اش مشکوک انگار ی سلول اضافی وجود داره د ...

زگیل فقط و فقط از رابطه یا تماس جنسی بوجود میاد اگر جواب اچ پی وی مثبت بشه دکتر کلپوسکپی انجام میده ببینه دهانه رحم تغییر سلولی داره یا نه بعد تصمیم میگیره چی کار بکنه

تو الان تو اون مرحله هستی که زیاد سرچ میکنی و ترسیدی احتمالا . ولی به مرور آروم میشی

سلام دوست خوبم من ی ساله متوجه hpv16 با تغییرات cin1 شدم میشه اگ تجربه ای در این زمینه داری کمکم کنی و راهنمایی کنی من ی ساله خاب و خوراک ندارم

سلام.منم ۱ساله درگیر این ویروس لعنتیم.ازمایش اخرم cin2/3شده.هفته آینده وقت دکتر برای تصمیم نهایی دار ...

ام دوست خوبم من ی ساله متوجه hpv16 با تغییرات cin1 شدم میشه اگ تجربه ای در این زمینه داری کمکم کنی و راهنمایی کنی من ی ساله خاب و خوراک ندارم منم تازه دوساله عقد کردم پارسال کولپوم شد cin1 بازم وقت کلپومه خیلی استرس دارم میترسم دوباره برم کولپو خیلی درد و استرس داشتم

عریزم شما بعد از جراحی باردار شدین ؟

بله عزیزم دقیقا یک ماه بعد از جراحی باردار شدم بعد از بارداری هم دو بار ازمایش اچ پی وی دادم به فاصله ۶ ماه از هم و هر دو بار جواب ازمایشم منفی شد 

سلام دوست خوبم من ی ساله متوجه hpv16 با تغییرات cin1 شدم میشه اگ تجربه ای در این زمینه داری کمکم کنی ...

سلام این حالت برای هممون پیش اومده من فلج شده بودم اصلا زندگیم مختل شده بود از شدت افسردگی اولین کاری که بعد از جراحی کردم رفتم روانپزشک و دارو گرفتم و دومین کار اینکه طبق گفته دکترم فالو کردم و پیش رفتم 

شما که سین یک هستی یعنی خیلی زود تشخیص دادی و این عالیه ممکنه اصلا کارت به جراحی نرسه چون همون کلپوسکپی که دکتر میکنه مقداری از سلول ها رو برمیداره خودش نوعی درمان هم هست و ممکنه ویروس دفع بشه

کلا چند تا دکتر معروف انکلوژ زنان داریم یکیش بهتاش هست  من خودم برای عمل پیش دو تا دکتر و ...

دیگه‌واقعیت‌وقتی ندارم‌پس فردا صبح عمل‌دارم...میخواستم‌دیروز‌پیش‌مدرس گیلانی‌هم‌برم‌ولی بیخیال‌شدم چون‌سین۳ عمله اگر یک یا دو‌بود‌میرفتم‌که ببینم کدوم تصمیم بهتره....

سلام این حالت برای هممون پیش اومده من فلج شده بودم اصلا زندگیم مختل شده بود از شدت افسردگی اولین کار ...

مرسی از لطفتون میشه بگین شما چه کارایی برا درمانتون کردین و اگ متاهلین چجوری رابطه برقرار کردین و گارداسیل زدین شما؟و بچه دارین؟اگ دارین بعد عمل بود یا قبل؟و اینکه همسرتون واسه درمان چیکار کردن؟چون بلفرض بدن من دفع کنه اگ همسرم مبتلا باشه هنوز چی میشه؟ببخشید انقد سوال کردم ولی واقعا این سوالا ذهنمو درگیر کرده و همینطور میترسم مقعد و دهنم درگیر باشه خدایی نکرده اینم ی جورایی داره دق میده 

مرسی از لطفتون میشه بگین شما چه کارایی برا درمانتون کردین و اگ متاهلین چجوری رابطه برقرار کردین و گا ...

برای درمان کلپوسکپی و عمل لیپ کردم و واکسن گارداسیل زدم

برقرار کردن رابطه همیچ مشکی نداره چون اگر ویروس رو دفع کنین دوباره از همسرتون نمیگیرین اگر هم هنوز ویروس در بدنتون باشه که دیگه رابطه داشتن با همسرتون اهمیتی نداره

همسرم اصلا هیچ نمود بیرونی نداشت و نیازی به درمان هم نداشت اصلا به دکتر مراجعه نکرد

اگر رابطه مقعدی داشتین به نظرم بهتره با انکلوژ مربوطش ویزیت بشین و اگر نیاز بود کلنوسکپی بشین در این مورد دقیقا اطلاعی ندارم

در مورد دهان از دکترم پرسیدم ازمایشات رو خیلی قبول نداشت و راه حلی هم براش نداشتن و احتمال اینکه بخواد مشکلی ایجاد بکنه رو پایین میدین فقط گفتن اگر خیلی حساسین میتونین اسکن گلو انجام بدین

2810