2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351852 بازدید | 2171 پست
سلام خانم شما که دوبار عمل کردین میشه بیاین از وضعیت سلامتی الانتون بگید و داروهایی که مصرف میکنین ب ...

سلام کلارک جان. شما که از عملتون میگذره الان شرایطتون چطوره؟ دیگه مشکلی ندارین؟من این هفته عمل دارم نگرانم

عزيزم من خودمم دقيق راجع به برگشت ويروس نميدونم كه چقدر واقعا احتمال داره برگرده، چون من پيش چندتا د ...

ببخشید رفتبن پیش دکتر چی گفت بهتون 

عملتون چجور بود کی ترخیص شدین چندروز بیمارستات بودین 

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام کلارک جان. شما که از عملتون میگذره الان شرایطتون چطوره؟ دیگه مشکلی ندارین؟من این هفته عمل دارم ...

شما cinچندی 

چندسالته 

زگیل زدی 

چه تایپی داری 

علایمت چی بود 

میشه جواب بدی عزیزم 

سلام. من cin3 هستم و عمل دارم. شما چی

من توبارداری زگیل زدم ۲۵م جواب تشخیص تایپم میاد بعداون باید برم‌کلپو فعلا نمیدونم چه تایپیه و به cinرسیده یانه 

میشه کامل سوالاتمو جواب بدی 

من توبارداری زگیل زدم ۲۵م جواب تشخیص تایپم میاد بعداون باید برم‌کلپو فعلا نمیدونم چه تایپیه و به cin ...

من cin3 hpv 16 , 52 و هیچ علائمی نداشتم. رفتم پاپ اسمیر جوابش نرمال نبود بعد کولپوسکوپی همراه با نمونه برداری انجام دادم که مشخص شد cin3 هستم و الان باید عمل لیپ انجام بدم. کسی از دوستان هست اینجا که به تازگی عمل کرده باشه؟

ببخشید رفتبن پیش دکتر چی گفت بهتون  عملتون چجور بود کی ترخیص شدین چندروز بیمارستات بودین

عزيزم من بعد از ٤ ماه از عملم كه گذشت پاب اسمير و اچ پي وي دادام كه عالي بود.  و اچ پي ويم منفي شد ، بيمارستان هم يك شب موندم 

من cin3 hpv 16 , 52 و هیچ علائمی نداشتم. رفتم پاپ اسمیر جوابش نرمال نبود بعد کولپوسکوپی همراه با نمو ...

ساراناز عزیز امسال عمل کرده 

عزيزم من بعد از ٤ ماه از عملم كه گذشت پاب اسمير و اچ پي وي دادام كه عالي بود.  و اچ پي ويم منفي ...

خوش بحالت من ۲۵م تازه جواب میاد ببینم چه تایپیه

مشکلم اینجاس بچه شیرخوار دارم اگه عمل کنم نمیتونم بیمارستان بمونم عملش سخت بود ؟؟؟

من cin3 hpv 16 , 52 و هیچ علائمی نداشتم. رفتم پاپ اسمیر جوابش نرمال نبود بعد کولپوسکوپی همراه با نمو ...

عفونتم نداشتی یعنی 

عفونتم نداشتی یعنی 

چرا عفونت که دوبار گرفتم.ولی هر عفونتی که ربطی به این نداره.یعنی هرکی عفونت نداره معنیش این نیست حتما از این موضوع هست. من همینجوری برای چکاب رفتم متوجه شدم.برای همین هست میگن هرسال چکاب بشین . انشالله چیزی نیست.نگران نباشین 

خوش بحالت من ۲۵م تازه جواب میاد ببینم چه تایپیه مشکلم اینجاس بچه شیرخوار دارم اگه عمل کنم نمیتونم ب ...

من نه عزيزم عفونت نداشتم، هيچ علائمي . اصلا نگران نباش عملش خيلي آسونه و انشالا كه خيره ، همه دكترا بستري نميكنن ، مثلا وحيدي اول قرار بود منو جراحي كنه گفت نياز به بستري نيست ولي بهتاش بستري ميكنه

سلام مشکل من اینه زگیل تناسلیم به هاله دور سینم منتقل شده باردارم استرس دارم حالا چطور به بچم شیر بد ...

عزیزم شکلش چجوریه مطمئنی ؟؟؟؟

2810