2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351753 بازدید | 2171 پست
سلام خانمها من ٣٦ سالمه hpv نوع ١٦ دارم،cin3  تقريبا يكماه پيش عمل ليپ انجام دادم بيمارستا ...

سلام عزیزم. شما پیش دکتر چراغی عمل لیپ انجام دادین؟ الان که دو سال گذشته دیگه مشکلی براتون پیش نیومده؟ پزشک خوبی هستن؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان عزیز، هر کی اطلاعاتی یا تجربه ای داره ممنون میشم منو راهنمایی کنه. در رابطه با عمل لیپ،دکتر و بیمارستان. فعلا این ۳ دکتر مد نظرم هست. هرکی تجربه ای داره بگه،

دکتر اعظم موسوی 

دکتر سهیلا امینی مقدم

دکتر شیوا وحیدی 

سلام بر همه خانمهای عزیز امیدوارم همیشه سالم سلامت باشید من بهمن ماه سال ۹۹ برای آزمایشهای پیش بارد ...

سلام عزیزم وقتتون بخیر شما جواب پاپ یا کلپو های بعد از عملتون چطور بود؟؟ 

سلام. کلارک جان‌ میشه از عملتون بگین و اینکه cin و hpv چند داشتین. 

سلام عزیزم 

من اچ پی وی ۱۶ داشتم و با cin 3 عمل کردم اوایل اسفند ماه عمل کردم تا الان یکبار پاپ اسمیر دادم که خدارو شکر نرمال بود و الان دیگه باید دوباره برم چکاپ و اینبار کلپو انجام بدم استرس دارم

این مدت پاور فیت و زینک و میوه جات خوردم سعی کردم به ایمنی بدنم برسم ایشالا همه چیز عالی پیش میره واسه هممون.

دوستان عزیز، هر کی اطلاعاتی یا تجربه ای داره ممنون میشم منو راهنمایی کنه. در رابطه با عمل لیپ،دکتر و ...

چی شد شما عمل کردی؟؟؟ 

من شیرازم عزیزم 

پیش مرجان حسینی عمل کردم دکتر خیلی خوبیه

سلام عزیزم  من اچ پی وی ۱۶ داشتم و با cin 3 عمل کردم اوایل اسفند ماه عمل کردم تا الان یکبار پا ...

سلام عزیزم. من هنوز عمل نکردم. 

انشالله که بری کولپوسکوپی و مطمئنا چیزی نیست دیگه💙💚

دخترا رفتم دکتر دید گفت آزمایش نشون میده کل بافت آلوده برداشته و دیگه جای آلوده نیست حتی از داخل رحم ...

سلام خانم شما که دوبار عمل کردین میشه بیاین از وضعیت سلامتی الانتون بگید و داروهایی که مصرف میکنین بگید ممنون میشم

لطفا دوستی منو قبول کنین

2810