2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351689 بازدید | 2171 پست
سلام عزيزم متاپلازي اصلا چيز مهمي نيست و اينكه خودش بعد از چند وقت از بين ميره حتي يك درصد هم ن ...

سارناز جان شما چند وقته عمل کردی ؟ برای چکاپ رفتی دوباره به دیسپلازی نرسیده ؟

منم ۲ ماهه عمل کردم همش میگم نکنه ۶ ماه دیگه که واسه تست اینا میرم کار به عمل بکشه🙁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سارناز جان شما چند وقته عمل کردی ؟ برای چکاپ رفتی دوباره به دیسپلازی نرسیده ؟ منم ۲ ماهه عمل کردم ه ...

منم تقريبا ٣ ماهه عمل كردم آخر شهريور بايد برم براي چكاب پيش بهتاش ، نه من اصلا نميترسم از اين قضيه چون احتمالش خيلي كمه تازه اونم اگر اين اتفاق بيفته توي طولاني مدت شايد بيفته مثلا طولاني مدت بگذره ويروس هم دفع و يا  غير فعال نشه ،  نه چند ماه بعد از عمل !  من راستش خيلي درگير اين قضيه نيستم چون احتمالش كمه اصلا بهش فكر هم نميكنم ، در كل فاز منفي اصلا نگير عزيزم. انشالا كه همه خوب ميشيم من همچين موردي هم كه شما نگرانش هستي رو حتي تا به حال نديدم براي كسي اتفاق بيفته

منم تقريبا ٣ ماهه عمل كردم آخر شهريور بايد برم براي چكاب پيش بهتاش ، نه من اصلا نميترسم از اين قضيه ...

دقیقا هرکی عمل کرده خدارو شکر خوب شده .مرسی عزیزم منم سعی می کنم همش مثبت فکر کنم انشالله زود دفعش می کنیم🙏🏽🌹

سلام عزيزم متاپلازي اصلا چيز مهمي نيست و اينكه خودش بعد از چند وقت از بين ميره حتي يك درصد هم ن ...

شما هم hpv مثبت بودی 

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش
منم تقريبا ٣ ماهه عمل كردم آخر شهريور بايد برم براي چكاب پيش بهتاش ، نه من اصلا نميترسم از اين قضيه ...

عزیزم شما وات شاپ گروه زدید من اونجا اومدم بیایید صحبت کنیم اگر مایلید ممنون‌ اینجا دیر ب دیر سر میزنم‌

2810