2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351689 بازدید | 2171 پست
سلام عزيزم متاپلازي اصلا چيز مهمي نيست و اينكه خودش بعد از چند وقت از بين ميره حتي يك درصد هم ن ...

سارناز جان شما چند وقته عمل کردی ؟ برای چکاپ رفتی دوباره به دیسپلازی نرسیده ؟

منم ۲ ماهه عمل کردم همش میگم نکنه ۶ ماه دیگه که واسه تست اینا میرم کار به عمل بکشه🙁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سارناز جان شما چند وقته عمل کردی ؟ برای چکاپ رفتی دوباره به دیسپلازی نرسیده ؟ منم ۲ ماهه عمل کردم ه ...

منم تقريبا ٣ ماهه عمل كردم آخر شهريور بايد برم براي چكاب پيش بهتاش ، نه من اصلا نميترسم از اين قضيه چون احتمالش خيلي كمه تازه اونم اگر اين اتفاق بيفته توي طولاني مدت شايد بيفته مثلا طولاني مدت بگذره ويروس هم دفع و يا  غير فعال نشه ،  نه چند ماه بعد از عمل !  من راستش خيلي درگير اين قضيه نيستم چون احتمالش كمه اصلا بهش فكر هم نميكنم ، در كل فاز منفي اصلا نگير عزيزم. انشالا كه همه خوب ميشيم من همچين موردي هم كه شما نگرانش هستي رو حتي تا به حال نديدم براي كسي اتفاق بيفته

منم تقريبا ٣ ماهه عمل كردم آخر شهريور بايد برم براي چكاب پيش بهتاش ، نه من اصلا نميترسم از اين قضيه ...

دقیقا هرکی عمل کرده خدارو شکر خوب شده .مرسی عزیزم منم سعی می کنم همش مثبت فکر کنم انشالله زود دفعش می کنیم🙏🏽🌹

سلام عزيزم متاپلازي اصلا چيز مهمي نيست و اينكه خودش بعد از چند وقت از بين ميره حتي يك درصد هم ن ...

شما هم hpv مثبت بودی 

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش
منم تقريبا ٣ ماهه عمل كردم آخر شهريور بايد برم براي چكاب پيش بهتاش ، نه من اصلا نميترسم از اين قضيه ...

عزیزم شما وات شاپ گروه زدید من اونجا اومدم بیایید صحبت کنیم اگر مایلید ممنون‌ اینجا دیر ب دیر سر میزنم‌

2810