2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351578 بازدید | 2170 پست
سلام میشه یکی به سوالام جواب بده من تا حالا رابطه کامل نداشتم( باکره )یبار پارسال تماس جنسی داشتم در ...

درمورد افراد باكره نميشه نظر داد اگه خيلي شك داري برو دكتر شايد از ترشحاتت بتونه تست بگيره ولي دركل سعي كن واكسنو بزني قبل ازدواجت و برداشتن بكارتت چون شنيدم حتي اگه داشته باشي ولي به دهانه رحم نرسيده باشه با زدن واكسن بعد ازدواج اين اتفاق نميفته ديگه 

ولي اگه ضايعه نداري احتمالش خيلي كمه كه داشته باشي 

ميتوني سيستم ايمنيتم تقويت كني اگه شك داري

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درمورد افراد باكره نميشه نظر داد اگه خيلي شك داري برو دكتر شايد از ترشحاتت بتونه تست بگيره ولي ...

مرسی برم دکتر زنان یتی شرایطمو بگم؟ ضایعه ای ندارم واقعیتش یسری مطالب تو سایت دکتر صفری نژاد خوندم ترسیدم اینکه نوشته بود خیلیا اصلا زگیلاشون اینقد ریزه با چشم معمولی قابل دیدن نیست . برای سیستم ایمنی چه مکملایی خوبه ؟ 

بعد کسی که نوع ۱۶ یا ۱۸ داره میتونه ازدواج کنه ؟ درمانش چجوریه ؟ فکر کنم یکی از دوستام داره

2805
مرسی برم دکتر زنان یتی شرایطمو بگم؟ ضایعه ای ندارم واقعیتش یسری مطالب تو سایت دکتر صفری نژاد خوندم ت ...

اگه خيلي شك داري خب برو تا مطمئن بشي، مكمل ها همون شربت ايمونيس و پاورفيت و زينك و ويتامين هاسو مصرف ميوه و سبزيجات و دوري از دخانيات. ازدواج ميشه كرد ولي بهتره اول اين ويروس رو دفع كني و واكسن بزنيد هم خودتون هم طرف ازدواجي تون. و دوري از روابط خارج از ازدواج 

شما نوع چند داري؟ اگه سين سه هستي سريع عمل كن هركي عمل كرده خوب شده و نگران بچه هم نباش فوقش سركلاژ ...

عزیزم من پاپ اسمیر دادم جوابش بد بود زد سلول های تغییر یافته شدید

امروز کلپوسکوپی کردم چندتا نمونه برداشت واسه پاتولوژی و آزمایش اچ پی وی 

نوعش هنوز مشخص نیس جوابشون دوهفته دیگه آماده میشه 

گفت جوابش که اومد عملت میکنم.

میگفت هر روز مراجعات اینجوری دارم از دختر هیجده ساله تا سن های بالاتر میگفت زیاد شده تو جامعه پخش شده خدا به هممون رحم کنه 

ایشالا هممون سلامت بشیم

عزیزم من پاپ اسمیر دادم جوابش بد بود زد سلول های تغییر یافته شدید امروز کلپوسکوپی کردم چندتا نمونه ...

سلام عزيزم ايشالا عمل ميكني و خوب ميشي ، احتمالا خيلي وقته دچارش بودي 

اره خيلي متاسفانه چون روابط ازاد زياد شده

من مشهدم پيش دكتر بلندي ميرم ولي همين تاپيك رو بخوني دوستان تهراني دكتراي خوبي معرفي كردند

یه سوال دیگه تمام کسایی که الان تو این تاپیک گفتم مبتلا شدن با رابطه جنسی کامل مبتلا شدن؟ باکره نیستن ینی ؟

چرا عزيزم ربطي نداره ب باكره بودن با تماس سطحي هم مبتلا ميشي

آخه من این یک سال هیچ ضایعه ای نداشتم و خب رابطه و دخول کاملم نداشتم تو همون یبار . حالا میرم دکتر ببینم چی میشه . حالا شما میگین تست اچ پی وی از باکره ها نمیگیرن! من شنیدم از بالای ۳۰ سال میگیرن انگار ! آزمایش دیگه ای نداره ؟

سلام دوستان اگه میشه منم راهنمایی کنید چکار کنم من یه چندتا دونه داشتم رفتم دکتر گفت حساسیته چیزی نیست و وقتی پریود میشم کلا میرن بعد 10روز دوباره میان هر ماه اینجوریه خودم وسواس فکری شدید دارم همسرم بردم دکتر اورولوژی ایشون گفت چیزی نیست زگیل نداره بعد رفتم متخصص پوست ایشونم گفت چیزی نیست زیر دودرصد که باشه بعد چند ماه دوباره همسر بردم پیش همون دکتر پوست گفت شاید باشه شاید نباشه یکی رو فریز کرد بعد من گفتم نمیشه که بالاخره هست یا نیست ایشون گفت اگه جاش دراومد زگیل اگه درنیومد زگیل نیست و همسرم الان 1ساله که عود نداشته به یه متخصص اورولوژی دیگه رفتیم ایشون گفت هیچی نیست اینا چربیه زیر پوسته مثل چربی صورت اینم همونه گفتم دکتر پوست اینجوری گفته گفت اگه جاشم دربیاد زگیل نیست چربیه گفتم نمونه بگیر گفت خانم نمونه ام بگیرم باز جوابش چربیه میگم که چون من خودم وسواس دارم دوباره همسرم بردم پیش همون دکتر پوست ایشون درکمال تعجب گفت زگیله شوهرم نه عود کرده بود نه تکثیر شده بود خودشم معاینه کرد گفت چیزی نداره  گفتم دکتر پوست گفته چربیه گفت اونکه من فریز کردم بوده من الان نمیدونم چکار کنم نفهمیدم بالاخره هست یا نیست خودمم آزمایش اچ پی وی دادم با پاپ اسمیر منفی بود پارسال امسالم دکترم فقط پاپ اسمیر گرفت گفت پارسال دادی امسال نمیخواد واکسنامم زدم خیلی استرس دارم دارم دیووونه میشم تو روخدا یکی کمکم کنه

آخه من این یک سال هیچ ضایعه ای نداشتم و خب رابطه و دخول کاملم نداشتم تو همون یبار . حالا میرم دکتر ب ...

آخه تست از داخل واژن گرفته میشه عزیزم و شما چون مجردی نمیشه حالا به قول دوستمون یه سوال بپرس شاید راهی باشه

سلام دوستان اگه میشه منم راهنمایی کنید چکار کنم من یه چندتا دونه داشتم رفتم دکتر گفت حساسیته چیزی نی ...

عزیزم ما داشتیمش مثل تو نگران نبودیم تو چرا میخوای انقد به پیشوازش بری وقتی همش منفی شده همه چیتون.. اولا ب نظر منم نیست چون چیزی نیست ک بعد پریودی بیادو بره دوما اگرم باشه استرس برای سیستم ایمنیت سمّه و تو خودت داری ناخواسته بدترش میکنی .برای شما ک خدارو شکر منفی بوده. برای همسرتم اگه خیلی شک داری به سیستم ایمنیش برس تا انشالله ب زودی از بین بره. ولی از اونجای ک دوطرف همیشه باهم مبتلا میشن چون برای تو منفی بود برای ایشونم حتما چربیه.. حالا فرض کن مثبته تو چاره ای جز تقویت سیستم ایمنی خودتون نداری پس انقد استرس نداره یکم ب خودتون برسید ولذت ببرید از زندگی. والا منم داشتم،پرخطرشم داشتم، گریه هامم کردم عملم کردم ،الانم صحیح و سالم در خدمت شمام😂😂 پس انقدرام سخت نگیر😉

من خیلی استرسیم خودم از دست خودم کلافه ام هیچی حالمو خوب نمیکنه خندهام از ته دل نیست😔😔 آزمایشات قبل بارداری دادم یکیش  سیستم دفاعی بدن رو نشون میداد به دکتر نشون دادم گفت تو سیستم دفاعی بدنت به قدری بالاست که حتی اگه یکی یه سرنگ آلوده به دستت بزنه هیچیت نمیشه ازبس که سیستم دفاعی بدنت بالاست فک کنم تاثیر واکسناس 🤔 ولی بازم استرس دارم خداروشکر که حال شما خوبه عزیزم انشالله همیشه سالم وسلامت باشی عزیزم

2810