2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351689 بازدید | 2171 پست
عزیزم این ویروس با رابطه جنسی و اپیلاسیون و لیزر منتقل میشه  محض احتیاط توالت فرنگی نشین ، است ...

اینارو رعایت میکنم،من بچمو چیکار کنم؟اینقدر که من استرس دارم نمیدونم این بیچاره تو دلم چی میکشه؟اگه از من بگیره من چیکار کنم ؟

اینارو رعایت میکنم،من بچمو چیکار کنم؟اینقدر که من استرس دارم نمیدونم این بیچاره تو دلم چی میکشه؟اگه ...

اصلا امکان نداره از شما بگیره اخه

استرس برا این ویروس خطرناکه 

لذت بارداری تو ببر عزیزم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من يكسال پيش تست hpv دادم و ١٦ داشتم  نتيجه پاپ اسميرم توش نوشته بود كه hpv دارم كولپو كردم و ...

عزیزم میشه بگی عمل برداشتن یه تیکه از,رحمت موقع hpv+چجور بود 😔😔😔میشه برام بگی طول نقاهت عملت و هزینش و نتیجش الان 

سلام دوست عزيز ، بله تهران هستم و تست hpv رو بردم آزمايشگاه آرمين ، رو بدنم هم اصلا زگيل نداشتم بر ا ...

سلام عزیزم منم میخام عمل کنم بخاطر hpvمیشه درخاست دوستیمو قبول کنی لطفا یه چند تا سوال دارم 

سلام عزیزم منم میخام عمل کنم بخاطر hpvمیشه درخاست دوستیمو قبول کنی لطفا یه چند تا سوال دارم 

سلام پریماه جان،منم دو نوع پر خطر ویرووس رو دارم ولی چون باردارم کولپو نمیکنن فعلا،من نوع ۳۱ و ۵۱ رو دارم خواستم ببینم شما کدوم نوع ها رو دارین که باعث عمل شده؟

عزیزم میشه بگی عمل برداشتن یه تیکه از,رحمت موقع hpv+چجور بود 😔😔😔میشه برام بگی طول نقاهت عملت و هز ...

در این مورد اگه صفحه های قبلی رو بخونی رایان جان خیلی خوب و کامل توضیح داده

سلام عزیزم  من آبان زایمان کردم، پسرم الان ۵ ماهشه  خدازوشکر سالمه  اول اسفند رفتم ...

آزاده جان من باردارم وتازه فهمیدم hpv دارم میشه برای کارایی که توی دوران بارداری کردی در این مورد کمکم کنی؟میشه پیغام دوستیم رو قبول کنی؟

من يكسال پيش تست hpv دادم و ١٦ داشتم  نتيجه پاپ اسميرم توش نوشته بود كه hpv دارم كولپو كردم و ...

عزیزم اگه تو سایت هستی تو روخدا جواب بده من جواب نمونمه برداریم شد sin1قرار شده بعد ۶ماه بازم نمونه بگیره دارم از استرس میمیرم این یعنی چی 

سلام دوستان عزيز من تست پاپ اسمير دادم و مشكوك بود بعدش hpv دادم و نتيجه تست مثبت بود از نوع ١ ...

عزیزم چکار کردی من الان شرایطم مثل شماست تو روخدا راهنمای کن استرس دارم

2810