2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351717 بازدید | 2171 پست
الهی شکر عزیز دلم چقدر عالی که روحیه تو به دست آوردی  ممنونم برام نوشتی❤️ امیدوارم منم هر چه& ...

انشالله عزیزم خوندم که نوشته بودید قراره کولپوتون رو پیش یه ازمایشگاه دیگه ببرید انشالله که چیزی نبوده و رفع بشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چطوری از بهتاش تونستی وقت بگیری  من خیلی تماس میگیرم مدام اشغاله  باید حضوری برم؟

نه گلم ۶ به بعد روزای زوج تماس بگیرین جواب میدن اگر میتونید که حضوری برید بهتره پشت هم زنگ بزنید خیلی سرشون شلوغه

عزیزم من ۴ روز خونریزی داشتم روز اول زیاد بود روزهای بعد هی کمتر و کمتر شد

مرسي عزيزم چون دفعه اول خونريزي. نداشتم تعجب كردم اين دفعه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
آخه چرا دوست جون مگه نگفتی دلت بچه میخواد عزیزم؟ عمل کی انجام میدی؟

عزیزم انتخابم بین بد و بدتره....

البته باز باید ببینم نظر دکترم چیه، فردا وقت دارم ازش

دلم بچه دوم میخواست اما وقتی فکرشو میکنم دهانه رحم در بیاد طبیعی هم بچه دار نمیشم باید برم تو پروسه ای وی اف و....

از طرفی چون کیست اندومتریوز دارم استرس کیست تخمدانم رو‌ هم داشته باشم ، الان یه کیست ۸ سانتی تو تخمدان راستم دارم 😔

اینا همش برام استرس داره و سختیه، ۶ ماه یکبار بخاطر اندومتریوز ام ار ای تخمدان و رحم دارم حالا بخواد کلپوسکپی هم اضافه بشه دیگه جون و توان ندارم

و مهمتر از همه هی نگران سرطان رحم باشم

نشستم فکرامو کردم با اینکه سخته اما ترجیح میدم مامان سالمی باشم برای پسرم  و همه کار کنم که این ماجرا تموم بشه و راحت بشم 

نمیدونم تصمیمم درستیه یا نه همش بستگی به نظر دکتر و البته جواب کلپوسکپی که دادم یه ازمایشگاه دیگه که دوباره بخوننش داره 

امیدوارم بتونم درستترین تصمیمو بگیرم 

امیدوارم عالیترین اتفاقها برای همه مون بیوفته ، هممون ویروسو دفع کنیم و ضایعه نداشته باشیم ❤️

عزیزم انتخابم بین بد و بدتره.... البته باز باید ببینم نظر دکترم چیه، فردا وقت دارم ازش دلم بچ ...

واقعا عزیزم درست میگی 

امیدوارم جواب آزمایشت خیلی خوب باشه

با اینکه نمیشناسمت ولی برات از ته دل بهترینها رو آرزو میکنم

و امیدوارم این ویروس از بدن همه ما دفع بشه و یک نفس راحت بکشیم به امید خداوند بزرگ

فدای دل مهربونت  ❤️❤️💖💖🙏🏻🙏🏻

عزيزم به نظرم يه ني ني بيار 

اين ويروس خيلي كند عمل ميكنه حدودا ١٠ سال طول ميكشه تا  خدايي نكرده به سرطان برسه 

دهانه رحمتو بردار ، ني ني بيار بعد ني ني ات رحمتو دربيار

البته نظر دكترت هم مهمه 

ولي نترس خداروشكر اين بيماري روند كندي داره 

يكي از دوستان همين پيج با سين ٢ بارداره 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
2810