2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351852 بازدید | 2171 پست
درستِ انتخابت کاملا درستِ  منم اول و آخر فقط یکی میارم تو قصدی واسه دومی هم داری>؟ من از ...

من خودم خانواده پرجمعیتی دارم برام 1 بچه کافیه. ولی شوهرم تک فرزنده و دوست داره 4 تا داشته باشه   ولی به 2 تا راضی هست. ولی هرچی قسمت بشه، اگر شد و همه چیز به خیر گذشت  دومی و هم میارم. اگر نشد فدای سر اولی و همونو خدا سالم بده و نگه داره شکر. 

مامانی که میخواست برای بار دوم مادر بشه لولی چند قدم به تولد ، تو 37 هفتگی دخترش پر کشید...
من خودم خانواده پرجمعیتی دارم برام 1 بچه کافیه. ولی شوهرم تک فرزنده و دوست داره 4 تا داشته باشه &nb ...

من خودم فقط یه برادر دارم ولی فک میکنم عاقلانه تو این شرایط مملکت یه دونه کافیم باشه

چند سال هست که ازدواج کردی آزاده جان؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستی ویشکا جان از این ستون به اون ستون فرجا. یعنی درسته متاهل نیستی و قصد بارداری نداری و شاید نامز ...

چه جالب همین امروز داشتم این فکرو میکردم که برم و این کارو بکنم نمیدونی هزینه اش چقده ؟

من خودم فقط یه برادر دارم ولی فک میکنم عاقلانه تو این شرایط مملکت یه دونه کافیم باشه چند سال هست که ...

6 ساله

مامانی که میخواست برای بار دوم مادر بشه لولی چند قدم به تولد ، تو 37 هفتگی دخترش پر کشید...
چه جالب همین امروز داشتم این فکرو میکردم که برم و این کارو بکنم نمیدونی هزینه اش چقده ؟

نه دقیق نمیدونم فکر نکنم بیشتر از 3 تومن بشه یه جایی مثل بهمن. اگه بیمه تکمیلی داشته باشی خوبه

راستی ویشکا جان از این ستون به اون ستون فرجا. یعنی درسته متاهل نیستی و قصد بارداری نداری و شاید نامز ...

چه فکر خوبی منم شنیدم که خیلی ها این کاررو کردن حتی به خود من هم پیشنهاد دادن که واسه دومی با توجه به اینکه شاید سنم بره بالا تخمکم رو فریز کنم 

هنوز دو به شَکم که اینکار رو کنم یانه

آخه خب اسپرم پدر هم خیلی مهمِ!

اره دکترم میدونه. گفت اصلا ربطی نداره اصلا به کیفیت لقاح و ... تاثیر نداره. دکترم فرزانه نیک نفس هست ...

من تو صارم پیش گیتی رفتم و حدادی و کورتاژم رو هم سارا شبیه خوانی انجام داد

کارای چکاب قلبم و سینم رو هم اونجا انجام دادم 

من پيش دكتر نادره بهتاش ميرم

نيلي جون شما تقريبا ٢ ساله از درمانتون گذشته منم مشكل شما رو دارم و از دكتر بهتاش وقت گرفتم ميخام ببينم حالتون چشوره من همش ميترسم سرطان شه و بميرم

راستی برای من از طرف تو درخواست دوستی نیومده. یکبار دیگه بفرست برام

آزاده جون شما چند وقته عكل كردين؟؟ مشكلتون برطرف شده؟ من تست پاپم نرمال بوده ولي تست اچ پي وي مثلت بود نوع ٥٢ كولپوسكوپيم سين ١ نشون داد خيلي ميترسم از سرطان توروخدا جوابمو بدين

نيلي جون شما تقريبا ٢ ساله از درمانتون گذشته منم مشكل شما رو دارم و از دكتر بهتاش وقت گرفتم ميخام بب ...

من بعد از عمل هر ۴ ماه رفتم برای چکاپ

یک بار درمیون پاپ اسمیر و کولپو

عزیزم

این مریضی برا ما که تحت نظر یم کشنده نیس

در بدترین حالت

ممکنه رحم رو بردارن که اونم کم پیش میاد

❤️❤️
ویشکا جان اول از همه استرستو بذار کنار و ریلکس باش، چیزی نشده . مشکلتم چیز حادی نیست که بگی الان عمل ...

سلام عزیزم من شنبه ۱۱ صبح  با دکتر بهتاش عمل شدم و الان مرخص شدم و خونه هستم 

عمل سختی نبودش . 

ممنونم ازت که کمک کردی

همه میگفتن بهترین انتخاب رو کردی با ایشون عمل شدی

همچنین ممنون از نیلی جون.

2810