دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
حداکثر تا هفت هشت ماهگی تغییر میکنه ماله شماها دیگه ثابت شده.دختره منم سیاه دنیا اومد سیاهها من که باورم نمیشد بچه ما باشه ما هردوسفید معمولی هستیم الانم که نزدیکه دو سالهشه سبزس
خییلیییی به این موضوع فکر کردم که اخه چرا مگه داریم باید از یکی ارث ببره ما نداشتیم اخه.اخرش به هیچ نتیجه ای نرسیدم.فقط اگه روزی دومی رو باردار بشم دیگه خرما نمیخورم چون سره دخترم خیلی خرما خوردم یه خانمه بهم گفت خرما بچه رو سیاه میکنه تو دلم خندیدم گفتم مزخرفه ولی دفه بعد گوش میدم
نور چشمم هميشه به يادتم 💔❤️ اين مجسمه زيبا (عكس پروفايلم) براي احترام به مادرانيست كه كودك خود را از دست داده اند، با عنوان " كودكي كه هرگز زاده نشد"👶🏻🍂
دختر من وقتی به دنیا اومد همه پرسنل بیمارستان که اونجا بودن گفتن سفید مهتابی ، کمتر بچه ای اینقدر سفید دیدن ولی بعد چند روز چون زردی گرفت سیاه شد مثل آفریقایی ها واقعا کسی نبینه باورش نمیشه ، حتی تاپیک هایی که از وحشت زدم هست 😁، ولی بعد زردیش کم کم روشن شد و الان دوباره داره میشه سفید برفی ، حتی رنگ چشاش و موهاش روز به روز داره روشن تر میشه ، البته شوهرمم بور هست و ممکنه به شوهرم رفته باشه
پسره من اولش که دنیا اومد سفید بود ولی بعدش سیاه و زرد شد تا چهل روزگیش ...بعد چهل روزگیشم سفید سفید شد ... تو بارداریم فراوون خرما خوردم به نظرم ربطی نداره