2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان عرفان جان عزیزم امیدوارم که هرچه زودتر خبر بهبودی کامل این آقازاده گل رو به ما بدی. عزیزم.

ضمنا از دوستان می خوام بیشتر بیان توی تاپیک و حرف بزنن . بیایید از تجربه هاتون راجع به بچه ها بگید. از کارهای جدیدشون و از حرفهای جدیدشون.

دیشب که مانوش خانم ازمن چسب مایع می خواست بهش ندادم خودش رو برام لوس کرده . رفته کنار اتاق دراز کشیده و دستش رو گذاشته روی صورتش بعد به من می گه که می خوام برم یه مامان دیگه بگیرم. کلی خنده ام گرفته. بهش گفتم باشه برو.
بعدش اومده روی شکم من خوابیده به من می گه چرا به من چسب نمی دی. من بلدم. و کلی حرف و حدیث . منتها من خیلی سختگیر هستم و باج بهش ندادم. تا آخر شب . البته صبح که پاشد آخر سر رفت کار خودش رو کرد و چسب رو برداشت و بعدش به من نگاه کرده و خندیده. این یعنی علامت پیروزی
اینستا taranomemehrian گروه داوطلب خیرین ترنم مهر
سلام دخترم من هم متولد 9 فروردین 88 هست ما خیلی زیادیم تازه فکر کنم از همه 88 یها خیلی هم پرکار تر بودیم سه سال تولد دسته جمعی داشتیم تو پارکها با هم قرار میزاشتیم ولی افسوس ....

به هر حال از اشناییتون خوشحالم و امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشین
سلام به همه

اول تشکر از مامان عرفان که این تاپیک رو راه انداخت

آخه خیلی وقت بود دلم می خواست اینجا با کسایی که بچه های فروردینی دارند آشنا بشم از آشنایی با همتون خوشحالم

پسر منهم 5 فروردین 88 بدنیا اومده و اسمش مانی هست . 2 ساله که شد هم از پوشک گرفتمش و هم از شیر کلا مشکل خاصی باهاش ندارم و تا الان شکر خدا همه چی خوب بوده. سه هفته قبل هم برای اولین بار به مهد کودک رفت و خیلی راضی هستم داره هر روز یه چیز جدید یاد میگیره . ضمنن الان هم باردارم و تا مرداد خواهر کوچولوی مانی هم میاد.
سلام مرجان جون انشالله به سلامتی زایمان کنی خدا پسرتو نگه داره من پسرمو 18 ماهگی از شیر گرفتم و2سالگی از پوشاک.پسر من خیلی لجبازه وهر چی بهش میگم وقتی کسی اومد باید سلام بدی کوش نمی کنه الان با این سلام ندادن وبا تلفن حرف نزدنش مشگل دارم هر کسی بخواد پشت تلفن باهاش حرف بزنه میگه من حرف نمی زنم
مامان عرفانابزارهای
به به مرجان خانم گلم. خوبی عزیزم.
امیدوارم زایمان راحتی داشته باشی. وای من که اصلا به فکر دومی می افتم تنم می لرزه. آخه بزرگ کردن مانوش برام خیلی سخت بود به هزاران دلیل یکییش هم این که خیلی دست تنها هستم.
مامان عرفان من با خواب مانوش مشکل دارم. تا وقتی بیداریم بیدار می مونه اونوقت صبح ها هم وقتی می خواد بیدار شه بریم مهد و منم برم شرکت سخت بیدار می شه یا اصلا بیدار نمی شه. خیلی وقتها باید بغلش کنم تحویل مهد بدم.

برام خیلی سخته. چیکار کنم/
2810