من چند روز پیش هم نحوه گذاشتن خیار شور براتون گذاشتم که امیدوارم خوشتون اومده باشه.
خوب این اندازه ها که میگم تقریبی هستن چون من چشمی کار میکنم.
این سوپ که ما بهش میگیم سوپ قارج فوق العاده خوشمزه و مقوی وراحت هستش.
مواد لازم
جو پرک شده الیوان پر.
هویج متوسط3عدد
گالینا بانکا یا اب مرغ 2عدد یا 2 لیوان
قارچ متوسط حدودا 10 عدد
خامه 1بسته
کره به اندازه دلخواه
ارد 1 قاشق
شیر 1لیتر
پیاز 1عدد متوسط
پیاز را رنده کرده با کمی روغن تفت میدیم.
جو پرک شده و هویج نگینی خرد شده ی بسیار ریز و مقداری نمک با 2لیوان اب میگذاریم تا بپزد.
در ظرف دیگری قارچ خرد شده را با کره و ابلیمو تفت میدهیم.
بعد از پختن هویج و جو وکشیده شدن ابش 1لیوان از شیر را برداشته و بقیه را داخل غذا میریزیم.
وگالینا بلانکا با طعم مرغ را نیز اضافه میکنیم.
1لیوان شیر را با ارد خوب هم میزنیم وداخل مواد مریزیم.بعداز جوشیدن شیر قارچهه را هم اضافه کرده و میگذاریم کاملا جا بیفتد و کمی سفت شود.حالا از روی حرارت برداشته وداخل ظرف ریخته و خامه را اضاف میکنیم....نوش جان
اگه از این سوپ به نی نی هاتون نمیدید بهتر 2عدد فلفل سبز تند درسته را با شیر به غذا اضاف کنید چون عطر وبوی خوبی به غذاتون میده.
منتظر معجزه ای دوباره ات خدا....التماس دعا