2777
2789
عنوان

گوشیه Samsung a51 یا iPhone8+

236 بازدید | 11 پست

سلام به نظرتون کدوم رو بخرم چون سامسونگ از نظر انروید بودن خوبه اما خب طبیعیه سخت افزار ایفون بهتره ولی سامسونگ ارزون تره از طرف دیگه خانواده‌م میخوان با هم سه تا گوشی بخرن و از نظر هزینش شاید سخت بشه چون گوشیه خودم باتریش خرابه حافظشم خیلی کمه گوشیه مامان و دادشم هم که ایفون سونه و خراب شدن کلا اما در کل از اول تا حالا گوشیه درست حسابی نداشتم گوشی که الان دستمه هم دو دور دست مامان و بابام چرخیده تا رسیده دستم و خب کلا خیلی گوشیه خوبی نیست میخوام واسه اولین با یه گوشیه خوب بگیرم خودم بیشتر دوست دارم آیفون بگیرم اما سامسونگه ارزون تره 😣😖 دو دوراهی بدی موندم  چون همیشه از خود گذشتی میکردم میگفتن باشه بیا این بهتره مال تو اما الانم اگه بگم ایفون میخوام خودخواهی شاید سخت باشه از نظر هزینه 😔😕📱

تعداد رای : 19
نظرسنجی
iPhone 8+
10
52%
Samsung a51
9
47%

ایفون ۸ نخر عزیزم

برای ۳ سال پیشه....

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

یه چیز دیگه الان گوشی نخری بهتره بخاطر رجیستری کوشی ها الان پنجاه درصد الکی افزایش قیمت دارن

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هوآوی هم مدلای جدیدش هم قیمتشون مناسبه هم کاراییشون خوبه تو نت هم میتونی سرچ کنی ببینی 

سکه10میلیونی بهارآزادی نیست پاییز اسارته😒/کا‌ش یه دوستی مثل حضرت موسی داشتیم باهم میرفتیم شمال بزرگوار عصاشو میزد به دریای خزر باز میشد با ماشین مستقیم میرفتیم روسیه😢/به جای اینکه استوری بذاری کرونا خر است بتمرگ توخونت😒کرونا خر نیست خر تویی هموطن😏/خدایا لااقل یه پیامبر بفرست باهاش مذاکره کنیم😐/خدایا میگم یبار دنیا رو روشن خاموش کن شاید درست شد🙁/حالا اگه یه ویروس میومد که با سرمای هوا از بین میرفت میانگین دمای کشور 41 درجه بود😒/برای اینکه سر قضیه کرونا یه تودهنی محکم به چینیا زده باشیم از این به بعد به جای واژگان ته چین، پاچین، بلدرچین ودارچین به ترتیب از واژگان ته گل محمدی،پاگل محمدی،بلدرگل محمدی و دارگل محمدی استفاده میکنیم✌️/نمیدونم چرا خدا به کشیشا گفته شراب بخورین ولی زن نگیرین اما به آخوندا گقته شراب نخورین اما تا جا داره زن بگیرین😯 واقعا چرا؟/کتاب بیشعوری روباز کردم دیدیم داره به خیلی ازاطرافیانم توهین میشه بستمش پرتش کردم اونطرف😖/آرامش دوگیتی تفسیر این دو حرف است:آره تو راست میگی،باااااشــــه تــــوو خـــوووبــی/شوهرت مثل جاده چالوس نباشه که همه باهاش خاطره داشته باشن صلواات/من اگه میوه هم بودم یه نارگیل رو بلندترین درخت جهان میشدم که فقط یه میمون حاضر بود برای به دست آوردنم ریسک کنه/کاش یوزارسیف عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟دنبه هایم کو؟😢

من شیائومی نوت۸خریدم،فوق العادست نسبت به هم رده هاش توبقیه مارکا،میتونی تودیجی کالانظرات بقیه روهم درموردش بخونی،از،a51خیلی بهتره،هرکی دیده گفته اینو،مارکای معروف بیشترپول برندشومیدی تاکاربردش،من۴تومن گرفتم

من شیائومی نوت۸خریدم،فوق العادست نسبت به هم رده هاش توبقیه مارکا،میتونی تودیجی کالانظرات بقیه روهم د ...

میدونم شیائومی چون تازه وارد بازار شده از نظر کیفیت و موندگاری هنوز تائید نشدست اما سخت افزارش رو که چک کردم خیلی خوب بود 

یه چیز دیگه الان گوشی نخری بهتره بخاطر رجیستری کوشی ها الان پنجاه درصد الکی افزایش قیمت دارن

اخه الان واقعا نیازه چون گوشیم که الان واقعا هی شارژ تموم میکنه تند تند باتریش خرابه حافظشم که دیگه افتضاح قدیمی هم که شده 😓

اخه الان واقعا نیازه چون گوشیم که الان واقعا هی شارژ تموم میکنه تند تند باتریش خرابه حافظشم که دیگه ...

منم همین مشکلارو دارم ولی دوماه صبر کردم

البته نمیدونم گوشی که میخوای اختلاف قیمتش چقدره

ولی گوشی که من میخوام ده میلیون اختلاف قیمت داره

منم همین مشکلارو دارم ولی دوماه صبر کردم البته نمیدونم گوشی که میخوای اختلاف قیمتش چقدره ولی گوشی ...

سه ملیون اختلافشونه اما فقط من تو خواندوادم نیستم که الان میخوام گوشی بخرم مامان و داداشم هم هستن نمیخوام گوشی آنچنانی بگیرم