2777
2789
عنوان

کی چه کاره است . شاید به درد هم خوردیم !!!!!!!!!!!!!! بیاین به هم تخفیف بدیم !

| مشاهده متن کامل بحث + 22339 بازدید | 21 پست

خداوند رحمتش کنه با خوندن بعضی از تاپیکها بعد هفت سال انقلابی در من به پا شد به این میگن باقی الصالحات 

ببخشید و چشم بپوشید آیا دوست ندارید خدا شمارا ببخشد؟و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است (سوره نور آیه 22)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روحت شاد واقعا آدم از فرداش خبرنداره    

حالم بد شد

دنيا چقد بيرحمه😢

خدارحمتشون كنه💔

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

نمیشناسمت یعنی وقتی من عضوشدم فک کنم شماپروازکرده بودی😢😢روحت شادباشه دوستم،اللهم صل علی محمدوال محمد

😍لطفایه صلوات مهمونم کن تایه شغل خوب ومرتبط بارشتم نصیبم شه😍❤یه روزی میرسه که توی آینه بخودم میگم دمت گرم سخت بود ولی ازپسش براومدی😍
2805
نمیشناسمت یعنی وقتی من عضوشدم فک کنم شماپروازکرده بودی😢😢روحت شادباشه دوستم،اللهم صل علی محمدوال مح ...

😭😭😭😭😭

چراهمه می‌گویند: چون میگذرد غمی نیست. چرا هیچکس نمیگوید: تا بگذرد درد کمی نیست   

وای باورم نمیشه دارم صحبتای کسی رو میخونم ک الان دیگه نیست😥 حس بدی گرفتم، روحت شاد

آقایون درخواست دوستی ندید لطفا، چون قبول نمیکنم😒 مزاحمت ایجاد کنی نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو ببره رو هوا 😏 اگر با حرفا و عقاید من موافق نیستی پس ریپلای نکن، چون نه من حوصله بحث دارم نه تو🤫🤫 فرفری سایتتون هسدم🤧 با همه زود گرم میگیرم، خوش خنده هم هسدم ولی زود هم عصبانی میشم😌😌 پس عصبیم نکننننن که بد میبینی🤧🤧🤧🤧 توی زندگیم گند زیاد میزنم ولی پای بی تجربگیم میزارم😪😪😪😛 همینقدر راحت خودمو میبخشم😉😉 تایپکای ترسناک و بازی، تگم کنین😋😋عضو گروه خزان نارنجی🧡