2777
2789
عنوان

فقط بیست سالش بود

| مشاهده متن کامل بحث + 3195 بازدید | 91 پست
سه شنبه ای که گذشت یه پسر 24 ساله از اقواممون رو اعدام کردن بی گناهه بی گناه...منم وقتی شنیدم خیلی غصه دار شدم با اینکه تا به حال ندیده بودمش
خوشبــختی همان لحظه ایست که احساس میکنی خدا کنارت نشسته و تو به احترامش از گنـاه فاصله میگیری...

CafeMom Tickers

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنجل جان به خاطر چی ؟
برای کشف اقیانوس های جدید باید جرات ترک ساحل را داشت این دنیا دنیای تغییر است، نه تقدیر ! سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند.... که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت ..... به رقص درآیی..... قصه عشق ، انسان بودن ماست....
4-5 سال هم گوشه ی زندون بود بنده خدا.... توی یک دعوا دوستاش میگیرن یکی رو میزنن و اون میمیره...دوستاش بهش میگن تو گردن بگیر ما بیرونت میاریم...بعدم باباش با بهترین وکیلا نتونست ازادش کنه...
خوشبــختی همان لحظه ایست که احساس میکنی خدا کنارت نشسته و تو به احترامش از گنـاه فاصله میگیری...

CafeMom Tickers
و چون اعتراف کرده بود گرفتار شده بود....3 ساعت به خانوادش وقت داده بودن برای خداحافظی...خیلی سخته که بدونی مرگ عزیزت نزدیکه... فقط همین یک پسرو داشتن با چند تا دختر

CafeMom Tickers
حتی رئیس زندان جلوی مادره مقتول زانو زده بود...پدرش کفشای مادره رو بوسیده بود ولی اون سنگدلتر از این حرفا بود...رضایت نداد...فقط اومد جنازه رو که دید دلش خنک شد...به خواهرای پسره گفته برید شیرینی پخش کنین که انتقام پسرمو گرفتم

CafeMom Tickers
اون پسر خواب دیده بود که شهیده...گفته بود از من بگذر که پسرتو من نکشتم...ولی اون زن بویی از انسانیت نبرده بود... لذتی که در ببخشش هست در انتقام نیست

CafeMom Tickers
خدا بیامرزدش امان از دست رفیق
برای کشف اقیانوس های جدید باید جرات ترک ساحل را داشت این دنیا دنیای تغییر است، نه تقدیر ! سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند.... که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت ..... به رقص درآیی..... قصه عشق ، انسان بودن ماست....
فقط بیست سالش بود حدس زدم موضوع تاپیک چیه نباید میومدم روحش شاد باشه و در آرامش خدا به نزدیکاش مخصوصا مادرش صبر بده داداش منم فقط بیست سالش بود
پاکدل را کسی باور نمی کند، مگر پاکدل
الهی پزواک برادر شما چرا؟
خدا رحمتش کند و به شما صبر دهد
الهی خدا صبرتون بده ، چاره ای نیست ، منم دخترعموی زیر عقدم پارسال یه هو حالش بد شد و چند روز تو بیمارستان بود فوت شد ، براش حجله درست کردن ، خیلی آرزو داشت عروس بشه ، هنوزم باورم نمی شه ...ولی چاره ای نداریم الی باور
  میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...
خدا بیامرزه ،تو این دنیا خبری نیس،ایشالا بهشتی باشه،پسر خاله منم تو 26 سالگی تو کوچه ما خفه کردن،انگار ازش میخواستن دزدی کنن،نامزد بود.خاله م هم دق کرد و یک سال بعد فوت کرد.
www.facebook.com/setayeshleather از نمونه کارهای چرم در صفحه فیس بوک ما دیدن کنید و سفارش بدید.زودی تحویل میدیم