2777
2789

میدونم ی چیزایی خخخخ الان میترکی

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

میترکی الان این بحث ممنوعه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
بیشتر ببینید

میدونم چیه ولی خو کاربریمو دوس دالم  

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     
بیشتر ببینید
عه من نمیدونستم😑 حساب کاربریم پاک میشه؟

نه تاپیک میترکه 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
بیشتر ببینید
عه من نمیدونستم😑 حساب کاربریم پاک میشه؟

اگه سوال داری میتونم کمک کنم تو این زمینه کمک میکنم ب بقیه

تاب تاب عباااسی ....... خدا خستم از بااازی ........ دنیا چ قد تابم داااد..... کاشکی منو بندااازی🥺🥺🥺

یکسری سو برداشت ها در مورد گرایش های جنسی هست که به دلیل نبود آموزش اتفاق افتاده ولی در کل هر آدمی همون جوری که به یک رنگ خاص علاقه داره یا به یک غذا خاص ی خواننده خاص تو رابطه جنسی هم به همین شکل شما اگر به رنگ صورتی علاقه داری تمام لباس ها و وسایلت آبی باشه هیچ وقت حالت خوب نیست یا اگر گیاه خواری رو دوست داشته باشی تو یه خونه فقط گوشت بخوری و کمی کنارش سالاد حس خوبی نداری در کل رنگ بندی جنسی هم به این شکل فقط اگر ی گرایش خاص داشته باشی مثل زمانی که کل خونه وسایلت رو حتی رنگ موهات رو صورتی کنی اون وقت یعنی ی مشکل روانی داری دنیای bdsm  خیلی شاخه داره یسری از اونها قابل قبول ی سری دیگه  از طرف خود جامعه bdsm  ترد میشه چه برسه به آدم‌های معمولي اگر گرایشی دارید تو خودتون نکشید چون در طولانی مدت به مشکل می‌خورید و از جای دیگه میزنه بیرون تا حد امکان کنار همسرتون سعی کنید تخلیه کنید حست رو تا از جای دیگه فوران نکنه و به جاهای دیگه زندگی اسیب نزنه خیلی از زنها و مردهای عصبی مخصوصا خانومها به دلیل همین تخلیه نشدن و به ارگاسم نرسیدن باعث جدایی میشن و بیشتر ی دلیل داره اون هم نمیتونن بگن چی میخوان