2777
2789
عنوان

کاربرانی که مشکل در ارسال عکس پروفایل یا تغییر پسورد دارن ...

| مشاهده متن کامل بحث + 14754 بازدید | 299 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
سلام نی نی یار عزیز....میخوام اسممو به دنیا تغییر بدم......چند بار هم درخواست دادم ولی تغییر نکرده..ممنون میشم پیگیری کنید
از مرگ نمی ترسم .....فقط نگرانم که در شلوغی آن دنیا مادر و پدرم را پیدا نکنم .....
سلام نی نی یارجونم
عزیزم من با گوشی میام ،و در بخش آپلود عکس کاربری مشکل دارم
عکسم و انتخاب میکنم و وقتی آپلود و میزنم آپلود نمیشه
خیلی دوست دارم عکس کاربری داشته باشم اما اذیت میکنه
لطفا کمکککککککککککککککککک
حکمت وزیدن باد رقصاندن شاخه ها نیست؛امتحان ریشه هاست .........
گلم راستی یادم رفت بگم به تازگی که وارد سایت میشم؛سایت منو به عنوان کاربر نمیشناسه و مهمان تلقی میشم،باید چند بار نام کاربری و رمز عبور و وارد کنم تا نی نی سایت من باز شه تازه بعضی وقتها هم میخوام پست بذآرم ارسال نمیشه تازگی هم بعضی وقتها صفحه ام به هم میریزه و بالای صفحه ام مینویسه بلاک کردن این شخص و اطلاع به مدیر سایت.این یعنیییییییییی چیییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟
حکمت وزیدن باد رقصاندن شاخه ها نیست؛امتحان ریشه هاست .........
سلام من بعد از تغییرات سایت دیگه نتونستم وارد محیط کلوپ ها بشم الان هم یک کاربری جدید ساختم ولی با این هم نمی تونم برم توی کلوپ ها پیغام میده کاربری یا کلمه عبور اشتباه هست ولی من با همین کاربری وارد سایت و بقیه قسمت ها ی اون میشم فقط برای کلوپ ها مشکل دارن به قسمت (تماس با ما ) هم پیغام دادم ولی رسیدگی نشده لطفا لطفا لطفا من را راهنمایی کنید من چند ماه هست که نمی تونم وارد کلوپ ها بشم کمممممممممممممممممممممممممممممک در ضمن من هر چی عکس ارسال می کنم برای کاربریم اعمال نمی شه در صورتی که همون عکس را بعضی از کاربرها برای پروفایلشون گذاشتن اما از من قبول نمی کنه خواهش می کنم شما را جون هر کی دوست دارید حداقل جوابم را بدید من منتظر پاسخ شما هستم
خدایا شکرررررررررررت تا الان خودت حفظش کردی از این به بعد هم در پناه خودت نگه دار
ای بابا .... چرا من نمی تونم با این کاربری برم تو قسمت کلوپ ها ولی با همین کاربری و رمز وارد سایت می تونم بشم یک مسلمانی پیدا نمی شه بعد از 3 ماه جواب من را بده ... به خدا خسته شدم از بس که پیغام گذاشتم و جواب نگرفتم کاربر های محترم اگر کسی بین شما هست که مشکل من را داشته و بعد مشکلش حل شده تو را خدا شماها بیاین من را راهنمایی کنید به این نی نی سایتی ها که اصلا امیدی نیست شاید یک کاربر خدا خیر بده ای پیدا بشه به داد من برسه
خدایا شکرررررررررررت تا الان خودت حفظش کردی از این به بعد هم در پناه خودت نگه دار
2810