2777
2789
عنوان

کاربرانی که مشکل در ارسال عکس پروفایل یا تغییر پسورد دارن ...

| مشاهده متن کامل بحث + 14754 بازدید | 299 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نی نی یار دوستم ی کاربری داره ک نمیتونه باهاش وارد شه، خطا میده: این کاربری تایید نشده است با اینکه قبلا با این کاربری وارد شده بوده نام کاربری: parmis_87
آرتین عزیزم با تولد تو در ۹ دی ۹۲ شیرینی زندگی رو از عمق وجود احساس کردیم........نفس مامانی
سلام کلا راضی نیستم امکانات سایت کمه مشکلاتی که دوستان میگن حل نمیشه مثلا این قابلیتو نداره که وقتی تو بحثی شرکت میکنم بعدازمن کسی نظرمیده سایت به من اطلاع بده خوب شاید کسی سوالی داره یا به من جوابی دادن باید دونه دونه مباحثو هرروز چک کنم؟غیرممکنه
ساخت انواع تزیینات نمدی پاپوش نوزاد وکودک،تزیینات اتاق،آشپزخانه http://zhivaar.shopfa.com/
سلام . ببخشید چرا عکس کاربری من حذف میشه؟ عکسم هیچ مشکلی هم نداشت چرا ؟؟؟؟؟؟؟
آیاازتنهایى خودرنج میبرید؟ . . . . . ازدواج کنید... آنگاه از تنهایى خود لذت میبرید والااااااااااا:-!:-!:-!
وقتی توی خیلی از تاپیک ها درباره هر چیزی صحبت میشه چرا یه عکس دو نفره تمییز رو حذف می کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من عکسمو موخااااااااااااام. همین
آیاازتنهایى خودرنج میبرید؟ . . . . . ازدواج کنید... آنگاه از تنهایى خود لذت میبرید والااااااااااا:-!:-!:-!
سلام.من چنتا مشکل دارم1-عکس کاربری هرچی میذارم اوکی نمیشه 2-من با موبایلم میام سایت اما هربار که میام باید ازاول یوزرپسورد وارد کنم تا منو بشناسه3-خیلی از تاپیکها که من بهشون نیاز دارم فقط مال چن ماه پیشه که سیوشون کردم هیچ راهی نذاشتین که بروزشون کنم4-امکان لایک کردن و درج شکلک هم که ندارم
2810