2777
2789
عنوان

اولین سنو

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 60 پست
زبرشکمم همش میگیره ول میکنه  با عفونت و کیست باردارشدم اندومتریوزم داشتم بخاطراون نگرانم

خب پس برو ولی بزار حداقل هفت هفته کامل بشه بعد برو

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
خب پس برو ولی بزار حداقل هفت هفته کامل بشه بعد برو

من اخرین پریودم ۱۵فروردین بود ۷روز بعدش خوب شدم دیگ نشدم‌تاریخ سنو رو برای دهم خرداد زده تا اون موقع چند هفته میشم؟

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واییی دعا کن منم همه چی خوب باشع

انشالله همه چی عالیه

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
من اخرین پریودم ۱۵فروردین بود ۷روز بعدش خوب شدم دیگ نشدم‌تاریخ سنو رو برای دهم خرداد زده تا اون موقع ...

ببین دقیق نمیشه تاریخ گفت الان وارد شش هفته میشی خیلی زوده برا سونوگرافی...من خودم یکهفته عقب بود تاریخ سونوگرافیم....جای تو بودم 15میرفتم

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
انشالله همه چی عالیه

مرسی عزیزم انشالله توهم دخترنازتو سالم بغل کنی

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
ببین دقیق نمیشه تاریخ گفت الان وارد شش هفته میشی خیلی زوده برا سونوگرافی...من خودم یکهفته عقب بود تا ...

مرسی از راهنماییت

من اخرین پریودم ۱۵فروردین بود ۷روز بعدش خوب شدم دیگ نشدم‌تاریخ سنو رو برای دهم خرداد زده تا اون موقع ...

سلام دقیقا منم 10 خرداد باید برم استرس دارم

انشالله همه نبات های مامان ها سالم برن تو بغلشون نی‌نی منم همین طور 😍😍❤️😍🙏                                                                                                     عشق یعنی یه همسر مهربون با یه نی‌نی تو راهی😙😙❤️
سلام دقیقا منم 10 خرداد باید برم استرس دارم

سلام عزیزم اخرین پریودیت کی بود موعدت چندمه

سلام عزیزم اخرین پریودیت کی بود موعدت چندمه

من 21 فروردین باید پری میشدم که نشدم😍

انشالله همه نبات های مامان ها سالم برن تو بغلشون نی‌نی منم همین طور 😍😍❤️😍🙏                                                                                                     عشق یعنی یه همسر مهربون با یه نی‌نی تو راهی😙😙❤️
من 21 فروردین باید پری میشدم که نشدم😍

چند هفتته؟

چند هفتته؟

نمیدونم حساب نکردم 😅

نمیدونم حساب نکردم 😅

من ی ماه دیرترازشما باردارشدم ۱۰خرداد زودنیس برا سنو؟

من ی ماه دیرترازشما باردارشدم ۱۰خرداد زودنیس برا سنو؟

ای وای اخرین روز 21 اردیبهشت بود😂شرمنده اشتباه شد

ای وای اخرین روز 21 اردیبهشت بود😂شرمنده اشتباه شد

ینی ۲۱اردیبهشت باید میشدی نشدی؟

ینی ۲۱اردیبهشت باید میشدی نشدی؟

اره وقتی رفتم دکتر گفت هنوز زوده 10 خرداد بیا