2777
2789
عنوان

اولین سنو

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 60 پست
اره وقتی رفتم دکتر گفت هنوز زوده 10 خرداد بیا 

نی نی من  ۵روز بزرگتراز نی نی توعه😆ایشالا سالم بغلش کنی عزیزم دهم رفتی سنو زیرهمین تایپیک خبر خوب صدای قلب نی نی تو بهم بگو

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
نی نی من  ۵روز بزرگتراز نی نی توعه😆ایشالا سالم بغلش کنی عزیزم دهم رفتی سنو زیرهمین تایپیک خبر ...

مرسی فدات عزیز انشالله شما هم نی نی تو سالم بغل کنی ❤️❤️راستی من فقط دلم کمی درد میکنه شما چطور 

انشالله همه نبات های مامان ها سالم برن تو بغلشون نی‌نی منم همین طور 😍😍❤️😍🙏                                                                                                     عشق یعنی یه همسر مهربون با یه نی‌نی تو راهی😙😙❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی فدات عزیز انشالله شما هم نی نی تو سالم بغل کنی ❤️❤️راستی من فقط دلم کمی درد میکنه شما چطور  ...

انشالله... منم زیردلم همش میگیره ول میکنع یکم راه برمم دردمیگیره عادیه نگران نشو

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
سونو ۷ هفته شکمیه واسه ضربان قلب و این چیزاس

مرسی خانومی من اخرین‌پریودم ۱۵فروردین بود ۷روزه بعدش دیگ نشدم الان چندهفتمه؟

هر وقت هفته بارداریتو گم کردی تو نت بزن محاسبه سن بارداری وارد سایت شو و تاریخ اولین روز آخرین پری رو بزن هفته دقیقو بهت میگه 

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️
هر وقت هفته بارداریتو گم کردی تو نت بزن محاسبه سن بارداری وارد سایت شو و تاریخ اولین روز آخرین پری ر ...

مرسی عزیزم

منم نی نیم سن نی نی تویه آخرین پریودم۱۵فروردین بود.حالت تهوع شروع شده خیلی میترسم ولی هنوز نرفتم سونوواسه قلب.شماکی میرین؟

منم نی نیم سن نی نی تویه آخرین پریودم۱۵فروردین بود.حالت تهوع شروع شده خیلی میترسم ولی هنوز نرفتم سون ...

من ده خرداد گف بیا تهوع ندارم من

دوسال منتظرم برام دعاکن تویکی ازتایپکات دیدم ک توام مثل من دوسال منتظربودی

عزیزم انشالله ب حق اقا امیرالمومنین دامنت سبزبشه