2777
2789
عنوان

نداشتن حالت تهوع

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 35 پست
مگه همه ویار ندارن من خودم باردار بودم اصلا عین خیالم نبود که حامله ام فقط احساس میکردم یچیزی تو شکم ...

خیالم راحت شد

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره. اولین سونو واژینال هست منم تو هفته ی هفت هشت بودم ک واژینال بود بردوستاممم اولواژینال بودیا&nbs ...

بعداشت نزدیکتراز مطب دکتره ب خونمون میگن بهداشت هم پرونده باز کنی مشکلی نداره درست میگن؟

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
بعداشت نزدیکتراز مطب دکتره ب خونمون میگن بهداشت هم پرونده باز کنی مشکلی نداره درست میگن؟

الان ک بهداشت خیلی زوده بنظرم نرو من ک خودم یک ماه مونده ب زتایمان میرم بهداشت. اخه مرکز بهداشت و قبول ندارم... ب نظرم سطح علم و ایناشون خیلی پایینه  فقط بچه دنیا بیاد بدرد واکسن زدن میخورن ..البته اینم بگم من تو شهرمون اشتباه از این مراکز دیدم. شهر شمارونمیدونم اول تحقیق کن بعدا برو 

الان ک بهداشت خیلی زوده بنظرم نرو من ک خودم یک ماه مونده ب زتایمان میرم بهداشت. اخه مرکز بهداشت و قب ...

مرسی عزیزم