2777
2789
سالی یبار ۳ ماه تابستونو میرم روستامون عالیههه بزور برمیگردم شهرمون

خوشبحالشتون .همیشه خوش باشید .بعد شغل شوهرتون چی

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

برای من تنها جذابیت مسافرت داخلی به غذا درست نکردن و رستوران رفتنه، و مسافرت خارجی راحت لباس پوشیدنش😁😁

همسرم خیلی اهل سفره، هر وقت پول و موقعیتش گیر بیاد دوست داره بریم،اما من بعد از دو سه روز دیگه خسته میشم و دوست دارم برگردم خونه. به همه ی اینا حداقل سالی دوبار میریم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی هم شمال و هم طالقان ویلا دارید بعد رفتن به شمال و طالقان رو هم مسافرت نمیدونید؟ خیلیا اما حسرت ...

خب شما تعریفت از مسافرت با من فرق داره اولشم گفتم تا مسارفتو چی بدونی .... جای تکراری رفتن ک فقط صرفا ابو هوات عوض بشه ک مسافرت نیست ...خود معنی مسافرت یعنی جایی رفتن ب قصد گردشگری ک همچین چیزی واس ما نیست از این خونه میریم تو اون خونه  حتی بازم اشپزی میکنیم  سفر یعنی بری هتل ...ربطی هم ب پولداری نداره

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 

اومدم بگم سال 93 ..مشهدوکربلا...سال 94 اردومشهد...سال 96 کربلا....سال 97 هم سفریکروزه مشهداردهال .کاشان .نیاسر.....سال 98 کربلا....

هرسه کربلاهم اربعین بوده ...مشهدهم محرم  .....

کاربری دونفره
2804