2777
2789
عنوان

امروز اگه بچم بود دقیقا یک ماهش میشد

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 39 پست
هیچی دیگه سرکاریه منم میخوام دروغ بگم پربازدیدشم برین دیگه من دروغگرام همه حرفامم چرته هم قاتلم هم د ...

والا آدم سرازحرفات درنمیاره!!!!

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁
همینی که شمامیگی درسته والا منکه خودمم متوجه نمیشم چی میگم فقط شما چه خوب مصوروفهمیدی بااین همه زرای ...

خیلی با خودت درگیری برو روانشناس مردم ایستگاه نکن هر لحظه یچیزی میگی مردم ناراحت کنی شما فقط عشق پورشه ترحیم داری خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما رو سر کار گذاشته پس ،رفتم‌دیدم میگه فامیلای شوهرم‌جاسوسی میکنن اینجا ،بابا مگه ناساس،توهم‌ زده ،ا ...

دقیقا. جوری هم ميگه که دل بسوزونه. تو تاپیک هاش میگیم عه توکه قبلا اینو گفتی میگه اررره اونم بود😐

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
هیچی دیگه سرکاریه منم میخوام دروغ بگم پربازدیدشم برین دیگه من دروغگرام همه حرفامم چرته هم قاتلم هم د ...

سورمه از اول تعریف کن تا کسی قضاوتت نکنه.توقع نداری ک بچه ها خودشون بفهمن چی شده

انقدردنبال توضیح نگردین یا دروغگوام که هرتاپیکم داستان سازیه و چرته یا بچم فوت شده مسئله همینه دلداریم نخواستم فقط برابچم دلم خواست یه چیزی بنویسم اگه فک میکنین سرکاریه که هست برین که بازدیدا زیاد نشه چون بنظرم ادم دلیلی نداره دروغ بگه بخاطر هیچ مگر اینکه دیوونه باشه

من الان‌که تاپیک قبلی هاتو دیدم ،دیدم یه جای دیگه هم سوال کردم ازت بچه کجاس چی شده جواب ندادی ،اگه میخوای کسی با هات همدردی کنه ۵ دقیقه وقت بزار همه رو بنویس 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

من اومدم اینجاازفکر بچم دربیام کاریم ندارم چی میخواین بنویسین فک میکنین سرکارین برین مسخره ها شورشودراوردین هی دروغه دروغه حوصله توصیح ندارم اذیتم میکنه میفهمین برام مهم نیست هرجورمیخواین قضوت کنین