2777
2789
عنوان

درامد ماهانه 10 میلیون تومن با سئو کردن 4 سایت هم زمان ممکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7828 بازدید | 26 پست

جواد یاسمی: مجری و مشاور سئو بعد از گذراندن کارشناسی ارشد در دانشگاه امیرکبیر تهران در رشته MBA مارکتینگ، دید مناسبی نسبت به جنبه های مختلف کسب و کار پیدا کردم. 2 تجربه جدی بیزینس آنلاین با عنوان بنیانگذار و اجرای ایده ها از 0 تا 100 یعنی از شروع ایده و اسم برند تا کسب درآمد ریالی و دلاری در ایران و خاورمیانه داشته ام. لوکینز و دکتور تجمیل 2 استارتاپ من که تجربه عالی مخصوصا در دیجیتال مارکتینگ به من داده اند چون با هزینه های شخصی آنها را ساختم.

پس از کار در شرکت های مارکتینگ و شرکت های مختلفی که نیاز به سئو و بهینه سازی داشتند و هدایت تیم های بازاریابی دیجیتال و مدیریت تیم های سئو، تصمیم گرفتم تا با ایجاد وبسایت شخصی برای خودم به صورت مشاوره ای در خدمت بیزینس ها و استارتاپ ها باشم. امیدوارم با بهینه سازی وبسایت ها برای موتور جستجو (گوگل) بتوانم به افزایش فروش و درآمد شما کمک کنم. (وبمستر بودن برای رسیدن به این مرحله مهم است.)

طراحی سایت در مشهد طراحی سایت در مشهد، کسب و کار شما را رونق می‌دهد. فرقی ندارد شما چه کسب و کاری دارید آنلاین نشدن کسب و کار شما به زودی باعث خواهد شد که کسب و کار شما رو به نابودی برود. طراحی سایت در مشهد می‌تواند کسب و کار شما را از نقطه شکست به موفقیت برساند. اگر به فکر طراحی سایت هستید و دوست دارید کسب و کار خود را به دنیای آنلاین بکشانید پیشنهاد می‌کنیم حتما به فکر طراحی یک سایت جامع و حرفه‌ای از کسب و کار خود باشید.

https://javadyasemi.ir/web-design/

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خدمات سئو - خدمات بهینه‌ سازی سایت - خدمات SEO همه کسب ‌و کارها چه آن‌ها که اول راه هستند و چه مشاغل در حال رشد به خدمات سئو سایت نیاز دارند. برای اینکه بتوانید به هدف نهایی بازاریابی که همان فروش بیشتر است دست پیدا کنید، باید بهترین خود را در معرض دید مشتری دهید؛ این روزها همگانی شدن اینترنت و دسترسی عموم به تلفن‌های همراه هوشمند بخش بزرگی از جامعه هدف کسب‌وکارها را در محیط وب گرد هم آورده است و بی‌توجهی به این فضا ممکن است کسب‌وکار شما را با بحران‌های جدی روبه‌رو کند. SEO که در اصطلاح عمومی آن را سئو می‌نامیم، به مفهوم بهینه‌سازی سایت برای موتورهای جستجو به ‌ویژه گوگل است، همان دانای کلی که تقریباً همه سؤال‌های خود را از آن می‌پرسیم. در این مطلب به این سؤال که خدمات سئو چیست پاسخ می‌دهیم و هر آنچه برای تصمیم‌گیری استفاده از خدمات سئو سایت نیاز دارید را در اختیار شما می‌گذاریم با ما همراه باشید. در این لندینگ پیج صرفا معرفی اولیه خدمات سئو سایت را خواهید دید، برای مشاوره رایگان سئو می توانید با جواد یاسمی تماس بگیرید. برای وبسایت هایی که تازه دامنه و هاست خریده اند پیشنهاد می کنیم از خدمات طراحی سایت و سئو که همراه با استراتژی های کیورد-لندینگ، انکر-لندینگ داخلی و انکر-لندینک خارجی است استفاده کنند.

سلام منم سئوکارم اگه شرکتی میشناسی که سئوکار میخواد یاااستخدام دورکاری داره بهم خبر بده

سلام عزیزم 

من برای سایتم به یک سئو کار خوب نیاز دارم 

سایت من https://kidokala.com هست 

می تونی از طریق صفحه تماس با ما سایت با من تماس بگیری

سلام دوستان کار سئو کلا دیجیتال مارکتینگ میخواید برید دنبال دکتر نظری اسم برندش بوبو وب هست تبلیغات زیاد نداره من از طریق یکی ار دوستان آشنا شدم بیشتر مشتریان معرفی می‌کنند کارش تکه من سایتم دست یکی از این شرکت معروفها اسم نمیارم بود بیچارم کرد دوستم نجاتم داد ایشان را معرفی کرد دکتر نظری واقعا کارش تکه سرش شلوغه کمی قیمتشم بالاتره ولی دردسر ندارید کارش تکه شمارشو میزارم بدرد کسی خورد شده یه مشاوره بگیرید فقط قبلش واتساپ بهش پیام بدید عموما ظهرها پاسخ میده 

۰۹۱۲۶۵۴۳۲۰۶

دکتر نظری 

کارفرما های عزیز که میخوان سایتشون رو بدن به سئو کار و یا سئوکارای تازه وارد که میخوان تازه یاد بگیرند به نظرم خوبه اول بدونن  سئوکار کیه ، وظایفش چیه و چه کارایی باید انجام بده که هم کارفرما بدونه پولی که پرداخت میکنه در قبالش چه انتظاری از سئوکار داشته باشه و هم سئو کار متعهد بشه نسبت به هزینه ای که دریافت میکنه من سئوکار یزدی هستم و پیشنهاد میکنم مقاله زیر رو مطالعه کنید .  

https://seokareyazdi.com/tasks-of-seo/