جواد یاسمی: مجری و مشاور سئو بعد از گذراندن کارشناسی ارشد در دانشگاه امیرکبیر تهران در رشته MBA مارکتینگ، دید مناسبی نسبت به جنبه های مختلف کسب و کار پیدا کردم. 2 تجربه جدی بیزینس آنلاین با عنوان بنیانگذار و اجرای ایده ها از 0 تا 100 یعنی از شروع ایده و اسم برند تا کسب درآمد ریالی و دلاری در ایران و خاورمیانه داشته ام. لوکینز و دکتور تجمیل 2 استارتاپ من که تجربه عالی مخصوصا در دیجیتال مارکتینگ به من داده اند چون با هزینه های شخصی آنها را ساختم.
پس از کار در شرکت های مارکتینگ و شرکت های مختلفی که نیاز به سئو و بهینه سازی داشتند و هدایت تیم های بازاریابی دیجیتال و مدیریت تیم های سئو، تصمیم گرفتم تا با ایجاد وبسایت شخصی برای خودم به صورت مشاوره ای در خدمت بیزینس ها و استارتاپ ها باشم. امیدوارم با بهینه سازی وبسایت ها برای موتور جستجو (گوگل) بتوانم به افزایش فروش و درآمد شما کمک کنم. (وبمستر بودن برای رسیدن به این مرحله مهم است.)
طراحی سایت در مشهد طراحی سایت در مشهد، کسب و کار شما را رونق میدهد. فرقی ندارد شما چه کسب و کاری دارید آنلاین نشدن کسب و کار شما به زودی باعث خواهد شد که کسب و کار شما رو به نابودی برود. طراحی سایت در مشهد میتواند کسب و کار شما را از نقطه شکست به موفقیت برساند. اگر به فکر طراحی سایت هستید و دوست دارید کسب و کار خود را به دنیای آنلاین بکشانید پیشنهاد میکنیم حتما به فکر طراحی یک سایت جامع و حرفهای از کسب و کار خود باشید.
https://javadyasemi.ir/web-design/