2777
2789
من نمیخوام تو رشته لیسانسم ادامه تحصیل بدم . میخوام بدونم کنکور زبان ارشد فراگیر پیام نور در چه حدی سخته و کلا ربطی به مباحث لیسانس زبان داره یا نه ؟ به نظرتون میتونم با وجود رسیدگی به پسرم از پس کنکور بربیام ؟ اگه احتمالا قبول بشم میشه بدون کلاس رفتن از پس درسای زبان بربیام ؟
خانوما، مامانا، اگه دلتون ایده های جدید کاپ کیک و شکلات میخواد بیایید اینجا www.chococup.blogfa.com منتظرتونما
حالا زبان رشته ی خوبی نیست که بخای الکی وقت صرف کنی ارشد هم بگیری من لیسانس زبانم ولی براش کار درستی نیست

برا شفا همه مریض ها دعا کنیم.......................................................... برا سلامتی تمام عزیزانمون خدارو صد هزار مرتبه شکر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله هستم
من داشتم واسه دولتی می خوندم که آذر هم کنکور فراگیر دادم و قبول شدم
البته منابع خودش رو هم یکی دو هفته خوندم مثلا pdf کومارا رو یه کم خوندم با دو سری سوالاتی سالای قبلش رو
پارسال علوم تربیتی شرکت کردم . فقط 2 تا کتاباشو رسیدم بخونم . اون 2 تا رو نمرم 17-15 شد ولی به خاطر مریضی پسرم 2 هفته آخر هیچی نخوندم . خیلی دلم سوخت قبول نشدم
خانوما، مامانا، اگه دلتون ایده های جدید کاپ کیک و شکلات میخواد بیایید اینجا www.chococup.blogfa.com منتظرتونما
چه گرایشی می خوای ادامه بدی؟
من آموزش زبان قبول شدم
البته از مهر شروع کرده بودم منابع ارشد رو خوندن، منابعشان کلا با هم فرق می کنه. ولی متدولوژی و زبانشناسی چون منابع سراسری رو خونده بودم اونم یه کم تونستم جواب بدم.
در ضمن نمره منفی هم نداره.