2777
2789
عنوان

رفتم سونوگرافی و هنوز تو شوکم....کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 3447 بازدید | 40 پست
آرزوی عزیزم به خدا هر دقیقه هزاران بار خدارو شکر میکنم ولی شرایط زندگیم واسه یه نی نی بهتره.
@خانوم فاطمه ی زهرا عیدی منو تو روز مادر دادند.خدایا دامن دوستامم سبز کن.خدایا شکرت.@
آره میخوای نینی ات تپل مپل بشهههه...باید ی دونه باشه تا تپل مپل باشهه
**وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا**درکارهابرخداتوکل کن(که تنها)خدابرای مددونگهبانی کفایت است.آیه3احزاب**<< أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ » » ** خدا یا به حق شش ماهه امام حسین قسمت میدم خودت حافظ نینی ام باش..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگران نباش..آرامش برات مهمترین چیز
**وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا**درکارهابرخداتوکل کن(که تنها)خدابرای مددونگهبانی کفایت است.آیه3احزاب**<< أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ » » ** خدا یا به حق شش ماهه امام حسین قسمت میدم خودت حافظ نینی ام باش..
ملیتا مرسیو حسنا جان به حق خانوم فاطمه ی زهرا این ماه مامان میشی. منیر نگفتی دختر پسریشو چجوری میفهمید؟
@خانوم فاطمه ی زهرا عیدی منو تو روز مادر دادند.خدایا دامن دوستامم سبز کن.خدایا شکرت.@
ازروی تشکیل شدن ونشدن قلب بهت گفت عزیزم
آخه چون عاشق دوقلو ام در موردشون هرجا چیزی دیدم خوندم،البته اینی که گفتم قطعی و 100% نیست اما معمولا وقتی دوقلوها همجنس نباشن و از طرفی محیط رحم یا بدن مادر به دلایلی مثل مشکلات ناباروری ، لاغری مفرط و ... نتونه دو جنین رو همزمان تغذیه و پرورش بده اونوقت در اغلب موارد این جنین دختر هستش که برنده میشه و جنین پسر حتی اگه زنده هم بمونه (که اگه خدا بخواد مال شما هم زنده بمونه) موقع تولد وزنش کمی کمتر از جنین دختره.
برای زندگی کردن ، به دنیا اومدن بس نیست!
منیر جان خدا منو ببخشه ایشالا هر چی صلاحه اتفاق بیفته.قدمشون رو چشم من و باباشون .
منیر جان همچنین برای شما گلم.منیر جان 17 اردیبهشت که دوباره باید برم سونو همه چیز مشخص میشه؟
2810