2777
2789

خواهرم یه دونه داره دیوونش کرده من موندم بادوتا چه کنم😢خیلی سختههههه..خیلی میترسم شبا از فکروخیال خواب ندارم☹

خداجونم دوقلوهام صحیح وسالم دنیا بیان😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وایییی خدا من عاشق دوقلوام😍😍😍

ان شاء الله به سلامت زایمان کنی

نهایتش یه مدت کمک لازمی

که داند به جز ذات پروردگار* که فردا چه بازی کند روزگار..... به امید اقامه نماز جمعه در قدس😊

خاله منم دوتا بچه شییییطون داره الانم یه دوقلو یک ساله داره تازه ناخاسته هم بود انقد الان دوسش داااارن 

دوقلوهاشم ماشالا ساکت و خوش خنده

اصلا یادم میوفته بهشون ضعف میکنم😍😍😍😍😍

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)

تروخدا برا منم دعا کنید😢

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

هم بازی هم میشن خدا برات سلامت حفظشون کنه خدا صبرش رو در تو دیده ک داده و بعدم همه بچه ها شلوغ نمیشن ک 😍

با نظرم مخالفی باش ، ولی بی احترامی نکن   در ضمن وقتی مخالفی و ب خونم تشنه ایی و پر از عقده ایی ریپ نزن .... اوکی؟؟  

اخی  چی بگم حرف کلیشه ای ... باهم بزرگ میشن یهو راحت میشی 😁

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه