2777
2789
عنوان

قرص داکسی سایکلین کیا خوردن؟

74237 بازدید | 41 پست

بچه ها برا پوستم میخوام بگیرم آکنه ندارم ها ولی آرایشگر بهم گفته این قرص و بخور 

دکتر هم نیست که برم مطب ازش بپرسم

چه کنم؟بخورم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من دکتر داروساز هستم بهت توصیه میکنم نخور اصلا چون عوارض داره ریزش شدید مو تکرر ادرار کم خونی افزایش فشار جمجمه نمیدونم ایشون سرخود چرا تجویز کرده😏😏😏از هیچی خبر نداره دیپلمم نداره دارو تجویز کرده اونم چی آنتی بیوتیک قوی 

عزیزم من دکتر داروساز هستم بهت توصیه میکنم نخور اصلا چون عوارض داره ریزش شدید مو تکرر ادرار کم خونی ...

من ۱ ماه راکوتان خوردم تازه قطع ش کردم یعنی از راکوتان بیشتر عوارض داره؟

دکتر تجویز کرد؟

نه یه دختره بهم گفت، برای جوش بخورم، رفتم سرچ کردم عوارض خاصی نداشت، گرفتم دارم میخورم، جوشای بدنم از بین رفته، کلا میگن عفونت تو بدن باشه از بین میره، من دو بسته گرفتم میخوام ده روز بخورم نمیدونم کافیه یا نه، هیچیم نشده، البته من نه متاهلم و نه قراره حامله بشم نمیدونم عوارض داره یا نه

من ۱ ماه راکوتان خوردم تازه قطع ش کردم یعنی از راکوتان بیشتر عوارض داره؟

نه راکوتان که شدیده و خطرناک در اصل میتونم بگم ترکیبات راکوتان داروهای سرطانیه ولی داکسی سایکلین هم عوارض داره وقتی جوش نداری واسه چی میخای بخوری؟؟؟؟؟

نه یه دختره بهم گفت، برای جوش بخورم، رفتم سرچ کردم عوارض خاصی نداشت، گرفتم دارم میخورم، جوشای بدنم ا ...

عزیزم قطع کنی دارو رو ۲ روز بعدش بشدت جوش میزنی حتما یه دکتر برو برات آزمایش بنویسه علت جوشهات معلوم شه داکسی سایکلین درمان قطعی نیس مدتی هست 

اصولا برای جوش صورت عفونت گوش میانی یا عفونت های واژنی تجویز میشه اونم پزشک متخصص تجویز میکنه نه یه ...

آکنه داشتم 

دکتر قبلا رفتم آنتی بیوتیک تجویز کرد خیلی تاثیر نداشت

خودم ۱ ماه راکوتان خوردم بهتر شده پوستم

حالا دیگه واسه اطمینان میخوام بخورم که همون یکی دوتا آکنه هم دیگه نزنم

نه یه دختره بهم گفت، برای جوش بخورم، رفتم سرچ کردم عوارض خاصی نداشت، گرفتم دارم میخورم، جوشای بدنم ا ...

داکسی سایکلین زمونی جواب میده که جوشهات منشا خاصی نداره یعنی از هورمون هات از کبدت و.... نیست مثلا مربا خوردی جوش زدی برای اون خوبه نه برای جوشهای داخلی که منشا دارن حتما باید بری پزشک برات ازمایش بنویسه

بیشترش بخاطر اصلاح کردن و حساسیته 

خب برای اونا لوسیون هایی هستن که بعد اصلاح میزنن دارو بنظرم گزینه خوبی نیست من به بیمار هامم در درجه اول لوسیون تجویز میکنم تا دارو