2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممکنه اشتباه بشه البته احتمالش کمه. ولی صبر کن. چیزایی بخر که برای دو جنس یکسان باشه
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
سلام بچه ها یک مشکلی برام پیش اومده رفتم سونو گفت جفتت پایین اومده حسابی ترسیدم موندم تو خونه فقط واسه غذا و دستشویی و نماز بلند میشم ولی از تو درد دارم و کمرم هم درد میکنه ترشحم زیاد شده نمی دونم چکار کنم لطفا راهنمایی کنید
یه روز خوب اومدنی نیست ساختنیه!
مرسی الی جون ولی دوستم میگفت واسه جفت پایین دکتر شیاف یا آمپول میده ولی دکتر من هیچی نداد و گفت یک کم استراحت کن درد حد کار معمول خونه و سنگینی بلند نکن ولی من کلا خوابیدم
الی جون من تو هفته 13 رفتم سونو گقت دختره تو هفته 16 2 باره رفتم بازم گفت دختره و یک دنیا شادی به من هدیه کرد هفته 17 دقیق میگن انشا الله که به سلامتی دنیا بیاد ....