2777
2789
برو متخصص داخلی اما به نظر من آنتی بیوتیک نخور من هفت ماهه بودم سرما خورده بودم خود دکتر بهم داد اما راستش ترسیدم بخورم
الان ازین پرتغال خارجی ها هست فردا بگیر هی آبش رو بگیر بخور .. برای نهارت سوپ مرغ بذار استراحت زیاد هم بکن .. کولر رو هم خاموش کن ایشالا بهتر میشی
ما یک مشت خاطره‌ایم.. هر کدوم برای کسی تلخیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صدف من هفته 14 بارداری سرماخوردم. عفونت گوش و گلو...هم سفکسیم خوردم هم آزیترومایسین..اما دکتر زنانم داد
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
نه فکر نکنم. جز داروهای ایمنن
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
سلاااااااااام ماری جووون
من تاریخ آخرین پریم 13 تیر بوده ولی انگار نینیم اینقدر دیر تشکیل شده که فکر کنم منم مامان اردیبهشت میشم ....
حالا شنبه میرم سونو ومعلوم میشه بالاخره فروزدینی ام یا اردیبهشتی ...
Lilypie Pregnancy tickers
سلام نی نی منم فروردین به دنیا میاد تاریخ آخرین پری هم 11 تیر بود دکترم گفت اوایل فروردین منتظر باشم.

مریم جان الان توی سونو چیزی مشخص نیست خصوصا ماه دوم. مهم تاریخ آخرین پری هستش. نی نی جون همون فروردین به سلامتی به دنیا میاد.

صدف جان همانطور که دوستان گفتن حتما برو دکتر. چای عسل و لیموی تازه هم خیلی کارسازه. یادت نره بخوری
سلام دوستان

نمونه کار آویز اسم برای یکی از دوستان نینی سایتی

برای دیدن مدلهای بیشتر به کلوپم یا وبلاگم سر بزنید

www.jashntavalod.blogfa.com

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=510979&PageNumber=65

آپلود عکس
وبلاگ من http://jashntavalod.blogfa.com/