2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم بیمارستان صارم رو انتخاب کردم .اولین بچمه اصلا ازین کارا و مراقبتهای زایمان و بعدش هیچی نمیدونم.ولی فکردم چون بیمارستان مخصوص زنان و زایمان وتعریفشو شنیدم رفتم طرفش...اول میخاستم با دکتر کرم نیا بردارم گفتن وقتش پره قبول نمیکنه زورکی دکتر نیک نفس رو برام گذاشتن ..نمیدونم لحظه ای که منو دید عجله داشت کار داشت میخاس بپیچونه چش بود سوالامو سمبل کرد هی بهم پوزخند میزد که چقد سوال دارم و جواب سربالا میداد..خو چکنم منکه تالا بچه نزاییدم مسلما سوالام فت و فراوونه!!
حالا تغییر دادم با دکتر میر فندرسکی برداشتم..بنظرم دقیق و حساب شده کاراشو میکرد..ولی زیاد چهره مهربونی نداره بیشتر میخوره جدی باشه..گرچه دقیق بودنشو به الکی خندیدن و خوش بودن ترجیح میدم.
ولی باز موندم..نمیدونم اون لحظه حساس کدوم کارشونو بهتر و درستتر انجام میدن..؟!..اگه شرایط اضطراری باشه از پسش برمیان؟؟.
خداااااااا کمکم کن:(
امیرعلی من 29 اسفند قدم رو چشمامون گذاشت قربونش بشم چقد زود داره بزرگ میشه شاهپسرم..خدایا حافظش باش
اوا اگه طبیعی میخوای که کار مهمو خودت انجام میدی برای مواقع اورژانسی و کلا سزارین همه دکترا کارشونو بلدن ..نترس
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
سلام دوستان سری دوم لباسهای جدید مارکدار پاییزی و زمستونی مزون نازدونه رسید امشب عکسها به وبلاگ اضافه میشود

خرید بصورت حضوری و اینترنتی : http://www.nazdoneh2.blogfa.com

شما میتونید یکشنبه 7 مهر از ساعت 5 تا 9 شب تشریف بیارید مزون

ادرس و شماره تماس اول وبلاگ هست

لباس مامانا هم تخفیف خورده : http://www.nazdoneh3.blogfa.com

ادرس تاپیکم

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=390231&PageNumber=625

مزون لباس مارکدار مادر و کودک نازدونه

http://nazdoneh2.parsiblog.com/ پذیرش خرید ازسایتهای انگلیس و امریکا
منم امروز رفتم ان تی....نی نی رو دیدمممممممممم شیطون بود. همش پشتک میزد و دست و پاشو تکون میداد عزیزمممممم
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
الان 12 هفته و 2 روز
آوا جون خانم برادم 3 ماه پیش بیمارستان صارم زیر نظر دکتر کرم نیا زایمان کرد

واقعابیمارستان خوبیه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

یکماه به دلیل فشار بالایی که داشت زودتر زایمان شد

خودش یک هفته icu بستری بود شبی 800 هزارتومان

وپسرش هم یکهفته در بخش نوزادان شبی 1 میلیون

اگه بیمارستان دیگه ای رفته بود هیچ کدومشون دور از جونشون زنده نمیموندن

آخه حالش خیلی بد بود

اینا روگفتم برای اینکه واقعا بیمارستان از هر نظر فوق العادست

حتی حمام روی تخت برای مادر داشت

انشا الله که همه ما زایمان راحتی داشته باشیم
دخترم , دنیای من ...
آوا جان همه دکترای بیمارستان صارم خوبن
آخه همه شون دانشجوهای پروفسور صارم بودن و مورد تاییدش هستن
بیمارستان از دکتر مهمتره که بیمارستان صارم خیلی خوبه
منم اگه خدا بخواد با دکتر مقدم اول فروردین زایمان میکنم
فقط باید به دکترت اعتماد کنی و ایمان داشته باشی....شک به دلت راه نده که شک خیلی بده
راستی دکتر مقدم خیلی خوش برخورده و خیلی آروم و خونسرد همه حرفامو گوش کرد و سوالامو جواب داد
در ضمن خیلی هم سخت نمیگیره وقتی گفتم نمیخوام غربالگری دوم رو بدم....گفت اگه دوست نداری انجام نده چون جواب اولی خوب بوده
گفت باید آزمایش خون بدی کم خونیتو چک کنم گفتم حوصله ندارم گفت پس بزار باشه یه دفعه با آزمایشهای آخر ماه چهارم یه جا انجام بده
خیلی باهاش خوب و راحت ارتباط برقرار کردم
قبلا یه بارم پیش دکتر مصدق رفته بودم ولی خیلی به دلم نشست
ایندفعه هم زنگ زده بودم واسه کرم نیا وقت بگیرم گفتم 26شهریور زنگ بزن واسه مهر بهت وقت بدیم!!!!! منم گفتم اصلا نمیخوام ....از دکترایی که خیلی سرشون شلوغه و تحویل نمیگیرن خوشم نمیاد
آرمینا الان 6ماه 12روزه که اومده تو بغل مامانش