2777
2789
عنوان

همش میگم اگه شوهرم بود خدا دلیلت چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1461 بازدید | 68 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سرطان داشت .ادم وقتی تمام دنیاش خلاصه بشه تووجودینفراونکه نباشه هیچی نی هیچکی نی

الهی بمیرم خدا رحمتشون کنه واقعا سخته خیلی سخته میدونی من خودم عاشق همسرمم یعنی جونم به جونش بستس زبونم هزار مرتبه لال هزار مرتبه لال اگه یه روز نباشه اول منو باید بکنن تو قبر بعد شوهرمو بذارن روم میدونی این چیزا رو که میبینم ناخودآگاه میگم اگه من بودم چی میشد بعدش مغزم ورم میکنه خیلی سخته از خدا میخوام پشت و پناهت باشه و کمکت کنه عزیزدلم

کاش شوهر من حداقل تا دنیا اومدن بچم زنده بود خیلی بهش نیاز دارم ب حرفاش و توجهش   بچه دوس داشت ...

بخداگریم گرف هیچکی نمیفهمه ماچی میگیم.غم مرگ برادررابرادرمرده میداند.شکسته استخوان داندبهای مومیایی را.غم بی پدری بچه هام زمین گیرم کرده بخدا

خواهش عزیزم ممنونم

الهی بمیرم واست عزیزم الان تاپیکاتو خوندم دیدم چی به سرت اومده خیلی سخته خیلی درکت میکنم ولی نمیدونم چی بگم بهت تا آروم بشی خودم همین الان که تاپیکتو خوندم قلبم درد اومد من اصلا ظرفیت این چیزا رو ندارم نمیدونم چی بگم جز اینکه بگم خودتو بسپار دست خدا اون بهترین مرحمه واس دلت فدات شم😭😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم مطمئنم خدا بهترین ها رو پیش روی تو و بچه ات میزاره. بچه ات به دنیا میاد و میشه چراغ دلت. خدا خ ...

خدا چطور دلش اومد ایمانمو بهش از دست دادم  شوهرم بهترین بود تو هر زمینه ای حیف نیس الان زیر خاکه خدا دلش نسوخت چطور دلش اومد این کارو با من بکنه با خانوادش بکنه پدر شوهرم طاقت نیاورد دو ماه بعد شوهرم فوت شد کااش بد بود اینقدر دلمون نمیسوخت 

تو  چطور تحمل کردی نی نی ت دنیا اومد؟ سخت بود؟

شرمنده من برم بهتره گریم انداختی بچه هام نگام میکنن جلواشکمونمیتونم بگیرم.تحمل چی ابجی نصف تنموقلبم باهاش رف زیرخاک

بخداگریم گرف هیچکی نمیفهمه ماچی میگیم.غم مرگ برادررابرادرمرده میداند.شکسته استخوان داندبهای مومیایی ...

الهی بگردم بخدا اشکم داره میره واستون...خدا به دلتون صبر بده.انشالله...کاش آدمابیشتر قدر همو بدونن...نه یکی مثل من که یه هفته برای چیز خیلی بیخود که شاید مقصرشم خودم باشم با شوهرم قهر کردم🥺😢

برای سلامتیه آقا امام زمان صلوات🌹❤
بخداگریم گرف هیچکی نمیفهمه ماچی میگیم.غم مرگ برادررابرادرمرده میداند.شکسته استخوان داندبهای مومیایی ...

واقعا هیشکه عمق درد درک نمیکنه هیشکی از اینده میترسم چطور تنهایی بزرگش کنم میترسم خیلی من ۲۴ سالمه میترسم نتونم از پسش بر بیام دردمو هیچطوری نمیشه گف

واقعا هیشکه عمق درد درک نمیکنه هیشکی از اینده میترسم چطور تنهایی بزرگش کنم میترسم خیلی من ۲۴ سالمه م ...

بخدا گریم گرفته خیلی سخته دوستم نمیدونم چی بگم واقعا

خودت باش😎مگه خودت چشه 
الهی بمیرم واست عزیزم الان تاپیکاتو خوندم دیدم چی به سرت اومده خیلی سخته خیلی درکت میکنم ولی نمیدونم ...

ممنومم عزیزم خدا نصیب هیشکی نکنه انشالله همیشه با شوهرت خوش باشین

الهی بگردم بخدا اشکم داره میره واستون...خدا به دلتون صبر بده.انشالله...کاش آدمابیشتر قدر همو بدونن.. ...

اشتباه میکنی مث گل بوش کن بخدابزرگترین ارزوم اینه ی شب تاصب بغلش بخابم صبم توبغلش بمیرم مدتهامنتظربودم بهم زنگ بزنه ولی بخابمم نمیاد

2810