2777
2789
عنوان

جاری و بچش و حرفش که داغم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1709 بازدید | 107 پست
دیروز مادرشوهرم بهم گفت چون چاقی بچه نمیاری خوبه روزه گرفتی شاید یه کم لاغر بشی به خدا داغون شدم&nbs ...

مردم عقلشون کمه 

جاریم زایمان کرده بود من رفتم دیدنش 

مادرش اونجا بود به مادرشوهرم گفته بود من فکر کردم عروست چاقه بچه دار نمیشه 

حالا ما به خودمون بچه نمی خواستیم 

جاریم و مادرش هول بودن واسه بچه اوردن 

اره .خیلی بد حرف میزنن اطرافیان .متاسفانه

تقصیر شوهرمه بچه نمیخواد همه فکر میکنن من مشکل دارم نمیدونم شاید هم مشکل داشته باشم ولی وقتی جلوگیری میکنم از کجا معلوم هیچکی هم حرفمو باور نمیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیروز مادرشوهرم بهم گفت چون چاقی بچه نمیاری خوبه روزه گرفتی شاید یه کم لاغر بشی به خدا داغون شدم&nbs ...

یا خداااا...اینا واقعا تو چه گوری می خوان بخوابن با ابن همه زخم زبون....بر فرض حرف تو درست اما این حرف گفتن داره آیاااااا

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...

من به اصرار مادرشوهرم اقدام به بارداری کردم خبر داشت هر هفته میومد میگفت چی شد حامله شدی؟ چرا بچه دار نمیشی؟ برو آزمایش. یعنی بچه دار نمیشی؟ پدرمو درآورد ۸ ماه هر دکتری رفتم گفتن سالمی اما مادرشوهرم قبول نمیکرد تا اینکه یه دکتر گفت خودت چرا هی میری دکتر؟ یه بارم شوهرت بره آزمایش بده. به خدا شوهرم خیلی خوبه ها ولی روزی که فهمیدم ایراد از شوهرمه انقدر خوشحال شدم که نگو مستقیم رفتم خونه مادرشوهرم گفتم هی به من گفتی نازا بیا پسر خودت ایراد داره هنگ کرد قبول نمیکرد آزمایش و سونوی شوهرمو پیش ۱۰۰ تا دکتر برد ولی آخرش لال شد بی صفت آشغال😏

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
عزیزم ببخشید ولی اگه طرز تفکرت اینه حقته بدتر از اینا بهت بگن.

اره واقعا حقمه .

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
مثلا خالمه آدمی که به خواهرزاده خودش رحم نکنه چطور خدا بهش رحم میکنه؟

میگن فامیل بدتره..ایشاالله خدا هدایتش کنه...میگفتی شوهرم چاق دوست داره میگه اصلا لاغر نکن،بچه هم اصللاااا نمی خوایم الان فعلا

من به اصرار مادرشوهرم اقدام به بارداری کردم خبر داشت هر هفته میومد میگفت چی شد حامله شدی؟ چرا بچه دا ...

من شوهرم بچه نمیخواد ولی خوانوادش فکر میکنن من بچه دار نمیشم اینو بهونه کردم

میگن فامیل بدتره..ایشاالله خدا هدایتش کنه...میگفتی شوهرم چاق دوست داره میگه اصلا لاغر نکن،بچه هم اصل ...

شوهرم هم نشسته بود کنارم گفتم بهش خاک تو سرت ببین مامانت چی میگه تو بچه نمیخوای حرفشو من باید بشنوم 

من شوهرم بچه نمیخواد ولی خوانوادش فکر میکنن من بچه دار نمیشم اینو بهونه کردم

منم تا ۵ سال خودم نمیخواستم انقدر از این و اون حرف شنیدم مادرشوهرم هر روز از یکی خبر آورد که آره فلانی میگه مینا بچه دار نمیشه اون یکی میگه دروغ میگه بچه نمیخوام خودت ببرش دکتر دیگه بریده بودم اقدام کردم اونم ۱ سال طول کشید پدرم دراومد اما خدا دلش برام سوخت یه جیگر داد بهم قربونش برم😍😍😍😍 

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
شوهرم هم نشسته بود کنارم گفتم بهش خاک تو سرت ببین مامانت چی میگه تو بچه نمیخوای حرفشو من باید بشنوم& ...

مردا همینن....توقع ازش نداشته باش

شوهرم هم نشسته بود کنارم گفتم بهش خاک تو سرت ببین مامانت چی میگه تو بچه نمیخوای حرفشو من باید بشنوم& ...

اون موقع ها منم حرف میشنیدم شوهرم میگفت ولش بابا اهمیت نده 😒 ولی مگه میشد اما وقتی فهمید مشکل از خودشه چندتا از موهای سرش سفید شد کلی لاغر شد بمیرم براش خیلی سختی کشید😢