بچه جاریم مریضه رفلاکس داره چند روز هم بالای سرش بودم بنده خدا دست تنها هستش.خیلی جاریم غصه بچه رو میخوره که ریزه و فسفلی هستش.من دیروز گفتم ماشالا بهتر شده بهتر از قبل شده .امروز پیامم داده چشات شوره.من نازا هستم .و قصد من از روی خیر خواهی بود که تلقین مثبت باشه به جاریم اینقدر غصه نخوره اینم دستمزد من .اینقدر داغ کردم از حرفش لپام سرخه سرخه .منم یه روز مادر میشم فرزند سالم صالح و زیبا .تا مردم اینجوری حقیرم نکنن
امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دیروز مادرشوهرم بهم گفت چون چاقی بچه نمیاری خوبه روزه گرفتی شاید یه کم لاغر بشی به خدا داغون شدم&nbs ...
من به اصرار مادرشوهرم اقدام به بارداری کردم خبر داشت هر هفته میومد میگفت چی شد حامله شدی؟ چرا بچه دار نمیشی؟ برو آزمایش. یعنی بچه دار نمیشی؟ پدرمو درآورد ۸ ماه هر دکتری رفتم گفتن سالمی اما مادرشوهرم قبول نمیکرد تا اینکه یه دکتر گفت خودت چرا هی میری دکتر؟ یه بارم شوهرت بره آزمایش بده. به خدا شوهرم خیلی خوبه ها ولی روزی که فهمیدم ایراد از شوهرمه انقدر خوشحال شدم که نگو مستقیم رفتم خونه مادرشوهرم گفتم هی به من گفتی نازا بیا پسر خودت ایراد داره هنگ کرد قبول نمیکرد آزمایش و سونوی شوهرمو پیش ۱۰۰ تا دکتر برد ولی آخرش لال شد بی صفت آشغال😏
دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
عزیزم ببخشید ولی اگه طرز تفکرت اینه حقته بدتر از اینا بهت بگن.
اره واقعا حقمه .
امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین
من شوهرم بچه نمیخواد ولی خوانوادش فکر میکنن من بچه دار نمیشم اینو بهونه کردم
منم تا ۵ سال خودم نمیخواستم انقدر از این و اون حرف شنیدم مادرشوهرم هر روز از یکی خبر آورد که آره فلانی میگه مینا بچه دار نمیشه اون یکی میگه دروغ میگه بچه نمیخوام خودت ببرش دکتر دیگه بریده بودم اقدام کردم اونم ۱ سال طول کشید پدرم دراومد اما خدا دلش برام سوخت یه جیگر داد بهم قربونش برم😍😍😍😍
دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
شوهرم هم نشسته بود کنارم گفتم بهش خاک تو سرت ببین مامانت چی میگه تو بچه نمیخوای حرفشو من باید بشنوم& ...
اون موقع ها منم حرف میشنیدم شوهرم میگفت ولش بابا اهمیت نده 😒 ولی مگه میشد اما وقتی فهمید مشکل از خودشه چندتا از موهای سرش سفید شد کلی لاغر شد بمیرم براش خیلی سختی کشید😢