2777
2789
نه چیش بریزه گلم؟؟؟زخم میشه بعدش خوب میشه

اخه مال من میریزه.زخم شده پوستهای ریز زخم میریزه.

ب آرایشگر گفتم برام ی عکس فرستاد و گفت طبیعیه.

ولی ب نظر خودم داره خراب میشه

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین
امتحان میکنم میترسم زخم شه

اره هم خشک میشه هم زخم بعدش پماد اد بزن ولی تاثیر داره خودم استفاده کردم

توروخدا برای پسر سه سالم دعا کنید که شفا پیدا کنه ممنونم ایشالا خدا بهتون سلامتی بده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چندروزه زدی?ببخش چندزدی?

من ۱هفته ست زدم.

دخترعمم برام زده ۲۵۰ دادم بهش ۵۰ هم موقع ترمیم میدم بهش

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین
اخه مال من میریزه.زخم شده پوستهای ریز زخم میریزه. ب آرایشگر گفتم برام ی عکس فرستاد و گفت طبیعیه. و ...

زخم می ریزه گلم دیده 

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️
عزیزم ایشالا به حق شب های قدر دامنت سبز بشه 

مرسی گلم ولی الان میرم امضامو عوض میکنم ،دو ماهه فهمیدم هفت سال تموم بهم خیانت میکرده ،می نویسم خدایا شکرت که حامله نشدم

زخم می ریزه گلم دیده 

پس مشکلی نیست.

اخه دیدم خطها دارن میریزن و زیرش خیلی خیلی کمرنگ شده گفتم نکنه بد زده برام

اخه مال من میریزه.زخم شده پوستهای ریز زخم میریزه. ب آرایشگر گفتم برام ی عکس فرستاد و گفت طبیعیه. و ...

گلم نترس من الان خودم ۴ساله میزنم تا۶روزقشنگ  زخمشمیریزه اصلا ونگران نباش تا۱۵روزپماد بزن بعداز۱۵روز کم کم رنگش میادبالا که تایک ماه مشخص میشه کجاش نگرفتم میری تمدید

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
من ۱هفته ست زدم. دخترعمم برام زده ۲۵۰ دادم بهش ۵۰ هم موقع ترمیم میدم بهش

وامن ۱۸۰دادم ۳۰ تومن تمدید

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
عزیزم الهی بمیرم هرچی خیره پیش بیاد برات خیلی سخته جدا شدی الان

نه تو مراحل طلاقیممممممم ،خیلی سخت بود براممممم ها سحتتتت،چون باورش داشتم ،هرچی بدی میکرد دوسش داشتم برا اعتمادم میسوزم که ،الکی میگفت امامحسین... منم قشنگ باورش داشتم خیلی ها هم میدونستن به روم نیاوردن😕😕😢😢