2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر انقدر زیاد😑  منم یدفعه لوله رفت تو حلقم کل لباسام خونی شد تو مدرسه بودم

من كلا خيلي هپلم😐

همه هم ميگن

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

پسرم ۱۰ ماهش بود دستشو گرفت به بخاری داغ بلند شد وایساد یک ماه تمام بیمارستان سوختگی بردیم و اوردیمش تا خوب شد الهی بمیرم هر وقت یادم میاد میخوام بمیرم 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
من بچه ندارم بدترينايي ك برا خودم اتفاق افتاد يكي ازار و اذيت بود يكيش دزديدنم بود تو بازار يكيش ...

شانسی زنده ای بلایی بوده سرت نیومده باشه؟طفلی مامانت

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم

طفلي من🤣🤣🤣🤣🤣ولي خدايي مامانم پير شد باهام😐

خداحفظش کنه برات 

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم

پسر6ماهش بود رفتم تو دستشور دستشویی بشورمش ی تیغ لبه بود ندیده بودم شوهرم گذاشته بود فقط دیدم دستشور پر خون شد تنها بودم خونه شهرغریب همونروزم انتن قطع شده بود نتونستم زنگ بزنم شوهرم تنهابردمش بیمارستان مردم و زنده شد تابیمارستان 3تابخیه خورد ولی پشت در اتاق انقدررر گریه کزدم ک نفس نداشتم

یبارنوزاد بودقطره پرید اونجام فقط جیغ میزدم

یباردیگه هم ک واقعا زجر کشیدم سرماخورده بوددتب اندرون داشت پاخاش سوخته بود ازساعت1بعدازظهرتا5 بکوب بی کقفه جیییغ کشید هربیمارستانی میبردمش پذیرشش نمیکردن بخاطر گریه شدیدش میترسیدن اخرک از بیحالی بعدچندساعت یکم اروم شد ی بیمارستان پذیرشش کرد وبخدااچندساعت هرجابردمش میگفتن مانمیتونیم کاری کنیم چون خیلی جیغ میزد وقتی اروم شد خودم سرم لازم شدم

خیلی مادرشدن سخته بخدا خیلییییییسس

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍