2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
دختر من 16 اردیبهشت 89 بدنیا اومد. از یازده ماهگی کاملا راه می رفت و الان کلمه میگه ولی جمله نه!! وقتی پی پی میکنه بعدش خبر میده! و حسابی از پوشک بدش میاد ولی طبق مطالب مقالات تا 18 ماهگی هنوز مثانه بچه تکامل کامل نداره که بشه از پوشک گرفت. خیلی دوست داره براش کتاب و شکلهاشو توضیح بدیم مخصوصا صدای حیوانات رو. مامانای گل کاش قد و وزن نی نی ها رو هم میگفتید. دخملم موقع تولد 3500 وزنش بود و قدش 49 و اخرین بار 16 ماهگی 9500 وزنش بود و قدش 75. برای قدش نگرانم!! غذا خوب میخوره ولی از بس ورجه وورجه میکنه از یکسالگی به بعد خیلی افزایش وزن نداشته ولی دکتر همش میگه سالمه و طبیعیه!
ریحان جان ماشاالله قد دخترت خوبه عزیز. من سه ماه به پیشنهاد دکتر زینک دادم اوایل اشتهاش خوب شد ولی بعد شد مثل قبلش!! قدش هم ظاهرا به مادرشوهرم رفته چون خودم بلندقدم وهمسرم هم بد نیست. در مورد شربت زینک هر دکتری یه چیزی میگه بعضی ها میگن بدید بعضی میگن دوره ای بدید و بعضی مخالفند. ولی ظاهرا زینک یا همون روی برای رشد قد و مو و افزایش ایمنی بدن خوبه. کاش در مورد واکسن 18 ماهگی هم با هم تبادل نظر کنیم. مامانای مهربون نکات مهم رو در این زمینه به بقیه بگید لطفا.
مامان سیمین چند روز پیش دکتر مغز واعصاب تو تلویزیون میگفت اونایی که سرشون بزرگه کمتر به آلزایمر مبتلا میشن!! پس ناراحت نباش اگه از صدک 97 بالاتر باشه ظاهرا خوب نیست. جالبه ما مامانا دوست داریم قد و وزن بچه هامون رو صدک 85 به بالا باشه ولی برای سرش زود نگران میشیم!! تو یه مقاله ای خوندم بعضی افراد باهوش سرشون بزرگتر از بقیه بوده!!
2810