2777
2789
عنوان

کسی بوده بچش رو از 4سالگی به بعد از پوشک گرفته باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2831 بازدید | 45 پست
ازش میپرسم جیش داری؟میگه نه!!مطمینم داره برای فرار از جیش کردن اینو میگه چون بارها شده بعد از نه گفتنش من بردمش و دیدم جیششو کرده!!نمیذاره زمان دستم بیاد!!گاهی تو نیم ساعت جیش نمیکنه گاهی بین نیم ساعت جیش میکنه!!

بریدم دیگه میدونید طاقتم کم شده
مرقدت ضرب المثلهای مرا تغییر داد....هرکه بامش بیش برفش بیش"نه"کبوتر بیشتر
ببین یه جای کارت مشکل داره سر این موضوع نباید عصبانیتت رو ببینه چون باهات لج میکنه
من خودم هنوز دخترمو از پوشک نگرفتم ولی تجربه مامانم رو برای خودم بهت میگم مامانم انگار سر این مساله زیاد عصبانی میشده وخیلی به نجس نشدن خونه اهمیت میداده منم لجبازی میکردم و بهش نمیگفتم جیش دارم ولی الان که فکر میکنم میبینم خوب عصبانیتش باعث میشده من فکر کنم جیش کردن کلا کار بدیه اینقدر به خودم میگرفتم تا خرابکاری میکردم هنوز که هنوزه وسواس دارم تو دستشویی رفت نمیتونم غیر از خونه مون جایی برم دستشویی نذار پسرت اینطوری بزرگ بشه اول از همه از عصبانیت خودت کم کن
کام همگان باد روا کام شما نه...ایام همه خرم و ایام شما نه...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عصبانیتم همیشگی نیست ولی وقتی ببینم جیش کرده منم بهش چپ چپ نگاه میکنم و اونم میفهمه کارش بد بوده ولی گاهی هم انقدر رجر رو حیم میده که داد میزنم

فدات شم نازنین جون بیا بغلم
نه همیشه از اول صبح شورت آموزشی پاش میکنم.4 تا دارم وقتی همش رو خراب کرد مجبورم پوشک کنمش ولی بهش میگم چرا پوشک میشه چون همه شورتات رو جیشی کردی و الانم نباید تو پوشک جیش کنی؟ولی فایده نداشته

شما چی؟دخترت چند وقتشه؟
یه مدل شورته که داخلش حوله ایه و بیرونش پلاستیکی.البته فکر نکم بدرد دختر شما بخوره چون الان حجم مثانش بیشتر شده و شورت تحمل اونهمه جیش رو نداره.بیشتر واس همین از پوشک گرفتن کاربرد داره البته تا الان من تو تاپیکها واس این مورد دیدم نوشتن
شبها پوشکه چون هنوز نتونسته تو طول روز خودشو نگه داره اونوقت بتونه تو شب جیش نکنه؟
باز نازنین جون لاقل میاد جیشش رو میگه امید وار باش که بیاد و بهتر بشه اما پسر من به هیچ صراطی مستقیم نیست
خستم خسته....حالا ایشالا ببرمش مهد شاید اونجا ببینه بچه ها جیش رو میرن توالت بلکه اینم متنبه شه!!میبرم مهمونی گاهی شورت پاش بوده و اگر شورتا خراب شده محبور بودم پوشک کنمش و قبلش میگم که هروقت رفتیم اونجا بریم جیش کنیم خوب؟میگه نعععع
میگم میریم فلان جا مواظب جیشت باش باشه مامان؟میگه نععع نمیخوام میخوام تو شورتم جیش کنم

آره صبح ها که بدون تردید جیشیه و تازه جالبت اینجاس که میبرمش صبح جیش کنه وقتی پوشکش رو در میارم و جیشش رو میبینم چپ چپ نگاهش میکنم اون با کمال پررویی میگه ببین جیش نکردییییی آففریییین بعد دست میزنه واس خودش؟؟
2810