2777
2789
عنوان

قرص برای سریع پریود شدن

134121 بازدید | 17 پست

بچه ها من سه ماهه پریود نشدم پلی کیستیک هستم و دو تا کیست دارم ، با این وضعیت کرونا میترسم برم دکتر لطفا اگر قرصی میشناسید که سریع پریودم کنه بهم بگید ، زعفران دم کرده و زنجبیل و این چیزا خوردم هیچ فایده نکرده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

۵ تا ال دی بخور روزی یکی بعدش پری میشی جوشانده ی عروس پشت پرده تخم شوید تخم هویج دم کن روزی یک لیوان بخور من کردم پری شدم 

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌
آمپولس و بدون نسخه بهم میدن؟

اره ب احتمال زیاد

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲
بیشتر ببینید

منم دوماهه پری نشدم دکتر رفتم البته با ماسک و دستکش و امکانات😊واسم دوتا پروژسترون و قرص و اینا تجویز کردن با یه دمنوش ویتاگنوس🤦‍♀️ دعاکنین زودتر بشم تموم سیستمم بهم ریخته

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲
بیشتر ببینید
آمپولس و بدون نسخه بهم میدن؟

اره بابا داروخانه بگیر بزن نخواستی هم قطره ویتاگنوس بخور میشی من این ماه خوردم دیر به دیر میشم بعضی موقع ها یه سه ماه قرص دوفاستون بخور تنظیم بشی

ببخشید متوجه حرفت نشدم

منظورم اینه که وضعیت شهرتون چیه که اینقدر میترسی که درمانتون عقب میندازی   امپول پروستژن بزن پریت میآد عروسک پشت پرده. با گلپر رازیانه بوئ مادران مریم گلی یا همون کلپوره اینها دم کن  دوبار در روز با عسل شیرین کن بخو ر تا سه روز ببین تاثیر نداره شایدم انشاءالله کیستام برطرف شد وکلا از حالت پلی کستیک خارج شدی  

الهی بگردم ،خیلی حس بدیه منم دارم دیوونه میشم

قربونت😔😔

بیشتر ببینید