2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 76 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارکه عزیزم اره دیگه صد درصد مثبته      عزیزم همین الان که تازه فهمیدی داری مامان م ...

ان شاالله

برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭                    خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰
وییییی عزیز دلم مبارکه برا منم دعا کن 

انشالله کریم اهل بیت امام حسن دامن همه منتظراروسبز کنه

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
اره بابا، مامان شدنت مبارک

مرسی خانومی

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟

خانم های عزیز اپلیکیشن دکتر ساینا کلی پزشک متخصص داره در همه زمینه ها. شما میتونید به صورت آنلاین از پزشک متخصص مشاوره تلفنی یا متنی بگیرید. از لحاظ وقت و هزینه هم خیلی خیلی به صرفه است. 

مبارکه عزیزم 😍😍😍 چه حس قشنگی❤️

انشاالله این حس خوب براهمتون پیش بیاد

اره عزیزم مبارکهههه😍😍😍 لطفا واسه ماهم دعا کنین مامان بشیم ایشالا به سلامت بیاد بغلت😍😘

انشالله ک همه منتظرا دامن شون سبز بشه

مبارکه عزیزم اره دیگه صد درصد مثبته      عزیزم همین الان که تازه فهمیدی داری مامان م ...

انشالله ب حق اول مظلوم عالم اقا امیرالمومنین ک دیشب پدرشذ دامنت سبزبشه

سلام خانمی مبارکه خوشبحالت تورو خدا واسه منم دعا کن دیگه خسته شدم 

انشالله ب حق امام حسن اولین ثمره عشق خانوم حضرت زهرا دامنت سبزبشه