2777
2789
عنوان

هنر شوهر و مادر شوهر داری

| مشاهده متن کامل بحث + 2404 بازدید | 68 پست
مجبور نیستید تسلسم زندگی مصیبت بار شوید مجبور نیستید به رابطه ی اجباری تن بدید مجبور نیستید محض خاطر وجود باغ، علف های هرزو تحمل کنید مجبور نیستید وقتی میتونید شاد باشید،زندگی غمباریو سپری کنید همه اینا به خودتون برمیگرده با تغییر دادنه خودتون
خدایا تو پشت و پناه فرشته کوچولوم همیشه باش الهی آمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الانم فوق العاده عصبانیم دوروز. پیش مادر شوهر ودختر شو شوهرش اومدن خونمون این زنه فقط برای خوردن صبحانه اومد توآشپزخونه نکرد یه کمک کنه یا ی تعارف فکر میکنه چون مادر شوهره باید بشینه من به اون سرویس بدم الان خیلی عصبانیم تادیشب که تشریف برد مرده شور ،شوهرمم فکر میکنه به همه عالم باید سرویس بده خوهرشوببره دانشگوه ءمامانشو ببره خونه باباشوببره دکتر آخر سرم منو ببره قبرستووووووون
یاد باد آنکه زما وقت سفر یاد نکرد. به وداعی دل غمدیده ما شاد نکرد
مامان دخملا.مطمئن باش مردی که مادرشو دوست داره زنشو خیلی دوست داره تو اگه به مادرش احترام بزاری شوهرتم 2 برابر بهت احترام میزاره اون اگه به خانوادش اهمیت بده به تو بچه هاشم اهکمیت میده پس مرده مسئولیت پذیریه تو فقط باید با صبوری رفتار کنی اگرم خودت داداش داشته باشی دوست داری با تو مامان بابات همینطوری باشه و یا اگه مادر و پدرت بیان خونت تو سعی میکنی هر کاری کنی بهشون خوش بگذره پس یه وقتایی از دیده اون دنیا تو ببین
خدایا تو پشت و پناه فرشته کوچولوم همیشه باش الهی آمین