در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگهمقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دوروز که چیزی نیست اگه بالا هفت سال بشه یه عمر نمیتونی ببینی اینجا قانونا ماله مرده اگه بچتو دوست داری بسازو بسوز اگه فکر خودتی طلاق بگیر که اکثر زنا قدیمی به خاطر بچه هاشون میساختن و میسوختن ولی الانیا فقط فکر خودشونن زارت طلاق
دوروز که چیزی نیست اگه بالا هفت سال بشه یه عمر نمیتونی ببینی اینجا قانونا ماله مرده اگه بچتو دوست دا ...
ربطی نداره به اینکه به فکر خودش باشه یا نباشه... بچه تو زندگی ک مادر و پدرش همش دعوا دارن اصلا خوشبخت نیست ک هیچ بلکه درعذاب و آسیب بیشتری میبینه تا اینکه مادر و پدرش جدا بشن
برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن...