2777
2789
عنوان

قدم خیلی خیلی کوتاهه

| مشاهده متن کامل بحث + 2771 بازدید | 127 پست

لاغر کنی قد بلند تر به نظر میرسی 

دوستان عزیز وقتی همسرتون جواب تلفنتون رو نمیده و یا تلفنش خاموشه لزوما در حال خیانت نیست .شاید،گوشیش رو جایی جا گذاشته یا شارژ موبایلش تموم شده...وقتی یه خانم با تیپ خفن می بینی،لزوما اون آدم فاسد نیست ! ... وقتی توی سالن انتظار فرودگاه یه مرد سیه چهره لاغر رو میبینی که زیر چشمش گود رفته و داره چرت میزنه لزوما اون یه معتاد نیست. شاید یه آدم زحمتکشه که دوشبانه روزه نخوابیده و برای یه لقمه نون رفته اونور مملکت و خسته و کوفته برگشته... این که یه آدم توی کوچه داره دادو بیداد میکنه و بدو بیراه میگه لزوما آدم بی فرهنگی نیست،شاید اون روز سختی رو گذرونده،روزی که ممکنه برای هرکدوم از ما پیش بیاد.چه خوبه که راجع به دیگران و خصوصا دوستان خودمون راحت قضاوت نکنیم چون ممکنه راجع به خودمون هم همینطور قضاوت بشه... 🌺 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پریود که شدم ۱۴سالمه

میدونم میگم چند ساله که پریود میشی 

خدایا این فخر مرا بس که خدایی چون تو دارم              تو آن گونه ای که من دوست دارم                              پس مرا هم آن گونه گردان که تو دوست داری              سپاس که من بنده توام و تو خدای منی❤️
پریود که شدم ۱۴سالمه

پس قدت بلند تر میشه برو پیش دکتر 

دوستان عزیز وقتی همسرتون جواب تلفنتون رو نمیده و یا تلفنش خاموشه لزوما در حال خیانت نیست .شاید،گوشیش رو جایی جا گذاشته یا شارژ موبایلش تموم شده...وقتی یه خانم با تیپ خفن می بینی،لزوما اون آدم فاسد نیست ! ... وقتی توی سالن انتظار فرودگاه یه مرد سیه چهره لاغر رو میبینی که زیر چشمش گود رفته و داره چرت میزنه لزوما اون یه معتاد نیست. شاید یه آدم زحمتکشه که دوشبانه روزه نخوابیده و برای یه لقمه نون رفته اونور مملکت و خسته و کوفته برگشته... این که یه آدم توی کوچه داره دادو بیداد میکنه و بدو بیراه میگه لزوما آدم بی فرهنگی نیست،شاید اون روز سختی رو گذرونده،روزی که ممکنه برای هرکدوم از ما پیش بیاد.چه خوبه که راجع به دیگران و خصوصا دوستان خودمون راحت قضاوت نکنیم چون ممکنه راجع به خودمون هم همینطور قضاوت بشه... 🌺 
لاغرم اشتباه شد من بد بخت کمبود وزن دارم

چند کیلویی 

عزیزم برو تو گوگل پلی برنامه افزایش قد رو دانلود کن قرمز رنگه و عکس دوتا پسر که دارن خودشونو قد میکنن اینو دان کن و ۶۰ روز تمرین داره فقط انجام بده ببین چقدر رو قدت تاثیر داره خیلی خیلی خوبه فقط انجامش بده هر روز کلا روزی ۱۰ تا ۲۰ دقیقه وقت میبره

هروقت خواستی کسی رو قضاوت کنی به این فکر کن که اون ادم به اندازه تو خوش شانس نبوده امکانات تورو نداشته ... امکانات شامل تمام چیز هایی میشه که توداری خانواده ،تربیت، سواد ،دوستان، تفکر و...
خوب همین شانس بوده که منو شیش ماه انداخته تو بغل مامان و بابام نه!

برای قدت تلاش کن که بلند شه 

ولی اگر هم نشد هیچچچچچچ غصه نخور 

قابلیت های دیگه ات رو پرورش بده 

همین جاری من که نه قد و هیکل داره و نه قیافه ،در عوض انقدر روابط اجتماعی خوبی داره همه رو جذب خودش می کنه من خیلی دوسش دارم با اینکه خیلی کوتاه و ببخشید خیلی زشته .همه چیز ظاهر نیست 

موفق باشی عزیزم 

چند کیلویی 

۳۰

خدایا این فخر مرا بس که خدایی چون تو دارم              تو آن گونه ای که من دوست دارم                              پس مرا هم آن گونه گردان که تو دوست داری              سپاس که من بنده توام و تو خدای منی❤️
ول کن خواهر من  جاری من یه دختر چاق با موهای قرمز چشای ریز و قد ۱۴۵  شوهرش که پسر خاله ا ...

واا لابد جاریت یه هنری داره رمز موفقیتو بگو،

هروقت خواستی کسی رو قضاوت کنی به این فکر کن که اون ادم به اندازه تو خوش شانس نبوده امکانات تورو نداشته ... امکانات شامل تمام چیز هایی میشه که توداری خانواده ،تربیت، سواد ،دوستان، تفکر و...
یک سال

پس هنوز جا داری 

من ۹سالگی پری شدم هیچیم نمیدونستم کوشولو موندم چند سال پیش رفتم دکتر گفتش دیگه نمیشه کاری کرد اگه همون موقع میرفتی دکتر پریودت رو عقب مینداختی 

حتی از زیر بغلت هم میکشیدن بلند میشدی😁

الانم ۲۳ سالمه

2810